Nieuws

Rose 177890 640

Zomertrend: Oranje

Oranje is dé kleur voor deze zomer. De meeste mensen vinden oranje moeilijk om te dragen, en het is dan ook niet de eerste kleur waar we gewoonlijk naar grijpen. Toch kan je stralen in oranje, als je de volgende tips in acht neemt!

1. Combineer met geel

Niets schreeuwt meer zomer dan de combinatie oranje-geel. Het is een kleurencombinatie die mooi is voor zo goed als elke gelegenheid. Een tripje naar de bioscoop, shoppen, uit eten gaan, … . Je kunt bijvoorbeeld jeans dragen met een oranje topje en gele accessoires, een witte jurk met oranje sleehakken en een gele handtas, een oranje blazer met een geel sjaaltje en een jeans, … Experimenteer om jouw perfecte combinatie te vinden!

2. Gooi er een jeansjasje overheen

jeansjasje

Niets doet oranje mooier uitkomen dan een jeansjasje! Een oranje jurkje is bijvoorbeeld echt cute met een jeansjasje. De combinatie jurk-jeans zorgt voor een perfect evenwicht tussen girly en stoer.

3. Zwart is een no-no!

Halloween is dit jaar nog ver weg! Draag dus geen oranje met zwart erbij. De enige uitzondering daarop is als je een kledingstuk hebt dat uit zichzelf al zwart en oranje combineert, zoals bijvoorbeeld een zwart sjaaltje met oranje en groene bloemetjes. Of zwarte sandalen met witte en oranje details, … .

4. Must-have: basic jurkje

basic oranje jurk

Niets is zo chique als een basisjurkje in een felle kleur. Draag het met huidskleurige ‘strappy sandals’. Nu nog een donkerbruine of bronzen handtas erbij en je bent een bom!

5. Te veel is te veel!

Enkel oude vrouwtjes en Amerikaanse gevangenen geraken weg met een outfit die van kop tot teen oranje is. Een volledig oranje outfit doet je er niet alleen uitzien als een pompoen, de mensen zullen je ook al van ver zien aankomen. And not in a good way. Mix & match is de boodschap!

6. Draag het met wit

oranje wit outfit

Dit is wellicht de beste tip om oranje te dragen. Wit en oranje is echt een magische combinatie. Wil je het nog klassevoller maken? Voeg dan blauwe accessoires toe aan je outfit, liefst marineblauw.

7. Begin klein

Weet je niet waar te beginnen of vind je oranje toch wat te fel voor jou? Werk dan met kleine accenten! Je kunt gaandeweg altijd nog meer oranje toevoegen. Denk aan ballerina’s, sleehakken, armbanden, oorbellen, hoofddeksels, een leuke ring, een sjaaltje, een short, een haarband, een handtas, … .

kleurenconsulent

Kleuren zijn essentieel voor onze uitstraling. Ze bepalen hoe we ons voelen en hoe we overkomen bij anderen. In onze huidige maatschappij is een eerste indruk bepalend. Kleuren spelen daarin een grote rol. De vraag naar professioneel kleurenadvies stijgt.

Zijn kleur en stijl jouw passie? Is de juiste uitstraling belangrijk voor jou? Wil je professioneel kleurenadvies geven? Dan is onze creatieve en boeiende cursus Kleurenconsulent zeker iets voor jou!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kleurenconsulent (Basis) 14/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Kleurenconsulent (Basis) 19/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Kleurenconsulent (Basis) 02/05/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Kleurenconsulent (Basis) 06/05/2018 Gent 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!