Volwassenenonderwijs

opleidingen voor volwassenen avondles volgen in je eigen buurt groepslessen cursus volgen avondschool voor volwassenen

Opleidingen voor volwassenen

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW organiseert lessen voor volwassenen in heel Vlaanderen. Deze lessen worden meestal ’s avonds of in het weekend georganiseerd. Zo kan iedereen die de opleiding wil volgen dit gemakkelijk combineren met het werk en het gezinsleven. Sommige lessenreeksen worden ook in de voormiddag gegeven. Op de verschillende cursuspagina’s staat steeds welke lessenreeksen er zijn ingepland. Zo kan je gemakkelijk kiezen waar en wanneer je de lessen volgt.


Ook voor minderjarigen?

Ja hoor. Minderjarigen kunnen de lessen ook volgen. Voor veel jongeren is het immers een mooie kans om naast hun opleiding op school ook een avondopleiding te volgen. Zo kunnen ze proeven van andere opleidingen die ze in hun dagdagelijkse schoolomgeving niet tegenkomen. Dus ook als jongere ben je welkom bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Hiervoor heb je wel toestemming nodig van de ouders. Als je hier meer vragen over hebt, kan je contact opnemen met het algemene secretariaat op het telefoonnummer 0032/03.292.33.33.


Opleidingsaanbod

Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor een breed opleidingsaanbod. Zo kan je bijvoorbeeld cursussen volgen binnen de thema’s administratie, interieur, informatica, fashion, enzovoort. Het volledige overzicht vind je op deze pagina.

Opleidingen Voordelen Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!