Wie zijn wij?

Als expert in avondonderwijs willen we jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.
 
Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als gevestigde waarde en groeiend bedrijf zo succesvol op de Belgische markt.
 
Het Centrum voor Avondonderwijs wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zelfstandige. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van ons kan verwachten? Lees verder om te zien wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

Missie

Het Centrum voor Avondonderwijs is een betrouwbare partner voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en uitdaging zoekt in hun professionele carrière. De school staat voor een toegankelijke, doelgerichte aanpak, die door kwaliteit en deskundigheid een waardevol diploma garandeert.

Visie

Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen organiseert het Centrum voor Avondonderwijs meer dan 350 kwaliteitsvolle en praktijkgerichte cursussen. Docenten met een rugzak vol werkervaring voorzien up-to-date cursussen en leermethoden die je de kans bieden om meteen door te stromen naar een professionele carrière.

Ontstaan van

Het begon allemaal...

Centrum voor Avondonderwijs VZW zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen in de avond en in het weekend, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag.

Met meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, is het Centrum voor Avondonderwijs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. Het is bovendien een ontmoetingsplaats voor ondernemers en gelijkgestemden. Volg nu jouw nieuwe opleiding aan onze school en bouw meteen je eigen professionele netwerk uit.

We zijn geëvolueerd naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Zo maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, nieuwe carrières en betere toekomsten mogelijk voor iedereen !

Belenus Group

Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.