SLUIT JE AAN BIJ DE WELLNESSFEDERATIE

Ben je student in de wereld van beauty en wellness? Heb je al een carrière als werknemer of zelfstandige in deze boeiende industrie? Wil je je graag vestigen als zelfstandige? Dan is het tijd om je aan te sluiten bij de Wellnessfederatie! Deze beroepsvereniging – erkend door de Hoge Raad van Middenstand – wordt gerund voor en door mensen uit de Wellness- en Beautysector. De federatie verdedigt de belangen van haar leden en van de studenten van het Centrum voor Avondonderwijs.

Nog geen student? Alle opleidingen die het Centrum voor Avondonderwijs organiseert, zijn erkend door de Wellnessfederatie. Dit is de beroepsvereniging van de wellness-sector die zetelt in de Hoge Raad van de KMO (de Federale overheidsdienst Economie en Middenstand van België). De Wellnessfederatie controleert de kwaliteit van de lessen, de docenten en de didactische materialen op regelmatige tijdstippen. Wie een diploma heeft behaald aan het centrum voor Avondonderwijs kan zich aansluiten bij deze beroepsvereniging en geniet zo van heel wat voordelen.

wellness federatie centrum voor avondonderwijs

wellness federatie

GENIET VAN ALLE VOORDELEN

 • Je volgt gespecialiseerde seminaries en vervolmakingscursussen
 • Je krijgt gratis juridisch en boekhoudkundig advies
 • Gezondheid is een basisbehoefte. De federatie ijvert voor lagere belastingen en een lager BTW-tarief op alle wellnessdiensten
 • De federatie onderhandelt over de terugbetaling van diensten van erkende leden
 • De federatie controleert via audits de professionaliteit van haar leden. Erkende leden krijgen een embleem dat staat voor kwaliteit en professionalisme. Klanten en leveranciers erkennen en (h)erkennen dit logo. De Wellnessfederatie controleert ook de verschillende scholen en opleidingen.
 • Je krijgt het gratis ledenblad, gratis toegang tot ons digitaal leerplatform en WELLNESS-TV
 • Je ontmoet tijdens evenementen en opleidingen leden en partners en legt nieuwe zakelijke contacten
 • Door haar nauwe banden met de media kan de federatie voor jou de noodzakelijke connectie betekenen en jouw sector positief promoten

HOE WORD JIJ LID?

Wanneer je werkt als zelfstandige of als werknemer binnen de sector van beauty en wellness kan je automatisch lid worden. Surf naar www.wellnessfederatie.be en vul het inschrijvingsformulier in. Het jaarlijks lidgeld bedraagt maar 50 euro. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Zodra je betaling is verwerkt en je dossier is goedgekeurd, ontvang je een bevestiging, een factuur en lidkaart. Je krijgt ook de schriftelijke toelating om de beschermde logo’s van de federatie te gebruiken.

 • Ben je werknemer binnen de wellness-sector? Dan vul je het <inschrijvingsformulier in en stuur je dit samen op met een kopie van je arbeidsovereenkomst en een kopie van je diploma’s naar Wellnessfederatie, Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen.
 • Ben je zelfstandig ondernemer of wens je jezelf of je firma aan te sluiten? Vul het inschrijvingsformulier in en stuur je het op naar onze kantoren op bovenstaand adres samen met een uittreksel van de Kruispuntbank der Ondernemingen.
 • Ben je nog student? Dan betaal je het verminderd tarief van slechts 25 euro om lid te worden. Je dient aan te tonen dat je bezig bent met een kwaliteitsvolle opleiding bij een erkend opleidingsverstrekker. Vul het inschrijvingsformulier in en stuur het op samen met een kopie van je diploma’s.

We wensen je veel succes met je verdere stappen in de wellness-sector!

inschrijven schoonheidschool