Voordelige opleidingen van topkwaliteit

Wie een opleiding volgt aan het Centrum Voor Avondonderwijs, doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel wat opleidingen aan zeer scherpe prijzen aanbieden. Dit heeft voornamelijk te maken met de efficiëntie van onze organisatie en de goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Bovendien kan je als (toekomstig) student genieten van heel wat financiële voordelen, waardoor je aan een nog lager inschrijvingsgeld aan je toekomst kan werken! Neem hieronder dus zeker eens een kijkje naar de mogelijke formules, zodat je geen enkele korting misloopt en het maximum uit je studie kan halen.

Tot 40% Korting voor Bedrijven & Zelfstandigen

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkend opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest. Daarom krijgen in Vlaanderen gevestigde ondernemingen en zelfstandigen een subsidie van 30 of 40% op het inschrijvingsgeld (naargelang de grootte van de KMO) voor de opleidingen aan het Centrum Voor Avondonderwijs! Bovendien kan de onderneming de kosten van de opleiding inbrengen in de boekhouding. Klik hier voor alle info.

KMO portefeuille

Pak 10% Vroegboekkorting

Speel je graag op zeker en wil je nu al je plaatsje reserveren tijdens de opleiding van je keuze? Doen! Wanneer je je 3 maanden voor de startdatum van de opleiding inschrijft én betaalt, ben je zeker van je plaats én geniet je bovendien van 10% Vroegboekkorting op het inschrijvingsgeld. Da’s 2 keer winnen! Klik hier voor alle info.

Ondernemerskorting voor bedrijfsbeheer

Wil jij starten als zelfstandige? Dan heb je in België het verplichte attest Bedrijfsbeheer nodig. Om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven, kan je genieten van de speciale Ondernemerskorting. Dit wil zeggen dat je de groepsles bedrijfsbeheer kan combineren met elke andere klassikale opleiding. De opleiding bedrijfsbeheer kan je dan aan €120 (ipv €169) volgen.

Wil jij snel de juiste diploma’s en attesten om je eigen zaak of onderneming te beginnen? Dan is dit pakket voor jou het voordeligst! Neem contact op met het secretariaat voor meer informatie.