Vacature SEA specialist/online marketeer

vacature jr art director webdesigner

Collega gezocht! SEO/SEA specialist (Uitvalbasis Antwerpen)

Wie zijn wij?

Onze zusterschool, Ondernemersschool BV, leidende verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan 300 thuisstudies voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag gaat.

Jouw uitdaging

Als SEO/SEA-specialist beheer jij meerdere, complexe Adwords-accounts (+100 producten/account). Je monitort permanent, rapporteert en doet aanbevelingen ter verbetering en optimalisatie van de jouw toegewezen advertentiebudgetten. Google en haar zoekalgoritmen doorgronden boeit je mateloos. Je hebt ervaring met optimalisatie van websites, A/B-testing, trafficking, landingspagina’s, enz. Je beoordeelt linkbuilding sites en stelt linkbuilding strategieën op. Je volgt trends in digital marketing en zoekmachinemarketing op de voet. Daarnaast ben je trots op je scherpe pen.

Jij ligt als Google-specialist en digital marketeer aan de basis van de verdere (internationale) groei van ons bedrijf. Je houdt van een uitdaging, en van een dynamische werkomgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Jouw Profiel:

  • Jij bent bij voorkeur een Google Certified Professional (Adwords).
  • Enkele jaren ervaring met het beheren van meerdere, complexe SEA-campagnes is een must. Je kan hierbij ook aantonen dat je mee voor groei hebt gezorgd.
  • Ervaring met SEO, A/B-testing, trafficking, tagging linkbuilding enz. is een must.
  • Je bent in staat om complexe data (Analytics) te analyseren en inzichtelijk te maken.
  • Je hebt ervaring in het managen van een aanzienlijk budget.
  • Je weet de ideale content strategie toe te passen en bent zelf in staat om flitsende, wervende ads te schrijven.
  • Kennis van WordPress en HTML is wenselijk.
  • Ervaring in een internationale werkomgeving is belangrijke plus.
  • Ervaring of kennis van andere vormen van digitale marketing (e-mailing, remarketing enz.) is een troef.
  • Je bent bereid om regelmatige verplaatsingen naar ons kantoor in Breda te maken.

Wij bieden je:

Onze zusterschool, Ondernemersschool BV is een internationaal, dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. Ondernemersschool is een uitermate gezond bedrijf. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Ondernemersschool. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht je stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@thuisstudie.be

 

Share This Article If You Liked It :)