Vacature Opleidingsverantwoordelijke Spaans

vacature jr art director webdesigner


Collega gezocht! Opleidingsverantwoordelijke Spaans (Uitvalbasis Antwerpen)

Wie zijn wij?

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een onderdeel van een internationale onderwijsgroep met vestigingen in België, Nederland en Frankrijk. Momenteel biedt onze internationale groep meer dan 300 verschillende opleidingen aan in 5 verschillende talen, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Jouw uitdaging


Voor de opstart van een nieuwe unit, waarbij er thuisopleidingen in het Spaans zullen worden aangeboden, is het Centrum voor Afstandsonderwijs op zoek naar een gemotiveerde (m/v): Opleidingsverantwoordelijke / Copywriter (Spaans)

Als Opleidingsverantwoordelijke / Copywriter ben je in eerste instantie mee verantwoordelijk voor het opstarten van deze nieuwe unit. Hierbij zal je in de eerste fase van het opstartproces mee instaan voor het vertalen en schrijven van de nodige webteksten. Het is jouw uitdaging om zo snel mogelijk een perfecte website online te krijgen, gevuld met de nodige teksten. In een volgende fase sta je mee garant voor rekrutering van docenten en de ontwikkeling van nieuwe cursussen. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor docenten, begeleid je hen tijdens het samenstellen van hun lesmateriaal en bied je hen de nodige ondersteuning bij het online leerplatform. Kortom, jij zorgt ervoor dat het docentenkorps gemotiveerd blijft door hen de nodige ondersteuning te geven bij het uitvoeren van hun taken. Onontbeerlijk in deze functie zijn een scherpe pen, commerciële vaardigheden en een winnersmentaliteit om van de verdere internationalisering van het Centrum voor Afstandsonderwijs een succes te maken.

Jouw Profiel:

 • Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug met aantoonbare ervaring binnen de opleidingswereld
 • Je beschikt over een bijzonder goede kennis van het Engels, Spaans is bij voorkeur jouw moedertaal
 • Jij bent een administratieve duizendpoot, die er niet voor terugschrikt op meerdere vlakken tegelijk te werken
 • Je bent hands-on, en niet bang om de handen uit de mouwen te steken
 • Je werkt nauwkeurig en bent administratief sterk
 • Je gaat graag om met mensen en kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van je teamleden, studenten, docenten …
 • Je heb een winnersmentaliteit, met een groet portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken
 • Wij bieden je:

  Centrum Voor Afstandsonderwijs is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere internationalisering. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

  Interesse?

  Stuur je cv en motivatiebrief naar sofie@ondernemersschool.nl

  Share This Article If You Liked It :)