Vacature Opleidingsmanager

Vacature Opleidingsmanager

 

Wie zijn wij?

Centrum voor Avondonderwijs vzw is op zoek naar een enthousiaste Opleidingsmanager. Het Centrum voor Avondonderwijs is veruit de belangrijkste opleidingsverstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen, met een aanbod van meer dan 300 uiteenlopende opleidingen voor professionele doeleinden. Wie een diploma of attest aan onze school behaalt, kan meteen aan de slag als werknemer of zelfstandig ondernemer.

Jouw uitdaging:

Als opleidingsmanager sta je mee in voor de dagelijkse werking en de ontwikkeling van de school en het uitbreiden en managen van ons docententeam. Daarnaast doe je ook aan productontwikkeling en zorg je dat er binnen jouw thema’s steeds nieuwe opleidingen in de markt worden gezet.

Concreet betekent dit dat je in samenwerking met een van onze opleidingsconsulenten jouw eigen docentenportefeuille uitbouwt en beheert. Aan de hand van de nodige instroom aan kandidaten, zal jij de beste docenten aan onze school weten te verbinden. Je zorgt voor de nodige (didactische) screening tijdens testlessen en biedt de nodige ondersteuning vóór, tijdens en na elke lessenreeks. Kortom, je zorgt ervoor dat elke cursus vlekkeloos verloopt en dat elke docent met de nodige passie en professionaliteit voor de klas staat.

Ook werk je mee aan de continue, verdere ontwikkeling en uitbouw van jouw opleidingen. Je zorgt voor uniformiteit binnen de opleiding aan de hand van vakvergaderingen. Daarnaast zorg je er ook voor dat nieuwe producten binnen jouw opleidingsportefeuille van A tot Z worden uitgewerkt.

Uiteraard hou je ook op andere vlakken steeds mee vinger aan de pols en ben je bereid in te springen waar nodig. Zo verzorg je mee de startmomenten van onze opleidingen, zorg je ervoor dat onze locaties tot in de puntjes in orde zijn en ben je een echte doener.

Onontbeerlijk in deze functie zijn de nodige flexibiliteit, ervaring met het aanwerven en motiveren van mensen en een hands-on mentaliteit. Jij bent het type dat dingen van mensen gedaan krijgt!

Jouw uitvalsbasis is ons kantoor in hartje Antwerpen. Daarnaast werk je 1 dag per week vanuit onze locatie in Gent of Hasselt.

Jouw Profiel:

  • Je bent een heel hands-on, steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een echte “do – mentaliteit”.
  • Je bent overtuigend en je bent het type dat dingen van anderen gedaan krijgt.
  • Kennis van didactiek is een plus.
  • Je bent flexibel ingesteld en je bent bereid je tussen onze verschillende locaties te verplaatsen.
  • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent bereid om in de avonduren en in het weekend afwisselend met jouw collega’s een permanentielijn te bemannen.
  • Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt.
  • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en je wil je volledig inzetten om van jouw job een succes te maken.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden je:

Het Centrum voor Avondonderwijs is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@schoonheidsschool.be t.a.v. Evi Hellemans.

 

 

Share This Article If You Liked It :)