Vacatures

Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw, leidende verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan 300 opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw is voor haar kantoor te Antwerpen, op zoek naar gemotiveerde (m/v):

2 Opleidingsconsulenten

De functie:

Jij bent het eerste aanspreekpunt in de school en geeft studenten het juiste advies over onze opleidingen. Je behandelt inkomende telefoons, beantwoordt e-mails, en ontvangt ook mensen op kantoor.

Daarnaast ben je een administratieve kei en werk je graag aan het correct opvolgen van inschrijvingen, het opmaken van facturen, enz. Repetitief werk schrikt je niet af.

Jouw profiel:

Naast een portie commerciële feeling beschik je over een groot empathisch vermogen, en kan je je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten; studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige. Je werkt punctueel en met een positieve ingesteldheid. Je kan een overtuigende mail schrijven, uiteraard foutloos. Je gaat graag met mensen om. Je bent een teamplayer. In het ideale geval heb je een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.

Wij bieden:

Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar annelies.tytgat@centrumvooravondonderwijs.be