Vacature jr. copywriter

vacature jr art director webdesigner


Collega gezocht! Jr. copywriter (Uitvalbasis Antwerpen)

Wie zijn wij?

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan 300 opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Jouw uitdaging


Als copywriter schrijf jij wervende teksten die verkopen en goesting doen krijgen om aan onze school les te volgen. Jouw teksten zijn blijvend, we steken ze immers in ons gloednieuw CMS. We gebruiken deze vervolgens op onze websites, of sturen deze uit via e-mail of in campagnes.

Daarnaast schrijf je ook promotionele teksten en advertenties voor onze SEA-campagnes. Je krijgt een Adwords-account toegewezen, en zorgt ervoor dat de teksten in de door jou toegewezen account up-to-date, fris en wervend blijven.

Je beschikt dus over een scherpe, veelzijdige pen, en je schrijft uiteraard foutloos.

Je rapporteert rechtstreeks aan onze commercieel directeur.

Jouw Profiel:

Naast een portie commerciële feeling beschik je over een groot empathisch vermogen, en kan je je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten: studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige. Je werkt punctueel en met een positieve ingesteldheid. Je werkt graag in een systeem. Je bent een teamplayer.

Onontbeerlijk in deze functie is een scherpe pen. Je schrijft aanstekelijke, wervende (online) teksten. Je hecht naast de inhoud ook belang aan de vormgeving van je teksten.

Ervaring met het tekstueel voeden en het beheer van een (grote) Adwords-account is een belangrijke troef.

Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt. Je heb een winnersmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken.

Wij bieden je:

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?


Stuur je cv en motivatiebrief naar stefan@ondernemersschool.nl

Share This Article If You Liked It :)