Nieuws

Scenarioschrijven Avondonderwijs Groepsopleiding

Tover jouw ideeën op het kleine scherm: word Scenarioschrijver!

De laatste jaren wordt ons televisiescherm overspoeld met internationale topseries als Breaking Bad, Game of Thrones en Orange is the New Black. Bovendien toveren ook onze eigen Vlaamse zenders jaar na jaar absolute pareltjes op het scherm. Denk maar aan bijvoorbeeld Eigen Kweek, Cordon of Van Vlees en Bloed. Je hebt ongetwijfeld ook zelf al talloze avonden knus in de zetel doorgebracht terwijl je vol spanning de ontknoping van jouw favoriete serie volgt.

Televisieseries zijn momenteel dan ook een booming business en dankzij onze gloednieuwe opleiding Scenario Schrijven krijg jij de kans om zelf een succesvolle carrière uit te bouwen in de entertainmentsector. Een goede serie of film vertrekt immers steeds bij een ijzersterk scenario. Daarom leer je tijdens deze opleiding alle kneepjes van het vak en krijg je les van een echte vakdocent die zijn jarenlange ervaring met jou deelt!

Zo leer je een boeiende verhaallijn uittekenen en ontdek je hoe je aan de hand van de juiste verteltechnieken jouw verhaal op een originele manier kan brengen. Je verpakt al gauw jouw beste ideeën in pakkende scènes en werkt stuk voor stuk geloofwaardige personages uit met elk hun eigen verhaal en unieke karaktertrekken. Bovendien leer je niet enkel schrijven voor series en films, maar ook voor onder andere theatervoorstellingen, televisieseries en documentaires. Zo kan je met jouw carrière alle richtingen uit.

Wil je graag meer weten over onze gloednieuwe opleiding Scenario Schrijven? Lees er hier dan meteen alles over of download een gratis proefhoofdstuk! Benieuwd wanneer de lessen doorgaan bij jou in de buurt? Neem hieronder een kijkje bij de startdata en schrijf je meteen in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Scenario Schrijven 04/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Scenario Schrijven 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Scenario Schrijven 13/05/2018 Gent 14u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!