Fashion

Strike a pose & vogue! Met een opleiding uit het subthema Fashion kom je meer te weten over fashionfotografie, studio-en portretfotografie en modeontwerp. Mode is voor jou geen passie, maar a way of life! Schrijf je vandaag nog in voor deze flitsende opleiding!

Je leert alles over mode & fashion. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

stof voor succes

maakwerk voor succes

een stijlvolle carrière

alles over mode

les van modespecialisten

mee met de modetrends

voor de modeliefhebbers

kledij dat beklijft

jouw talent op de rode loper

carrière in de modewereld


allCoursesWithinSubtheme Fashion

Fashion

Fashionfotografie

Fashionfotografie, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Fashionfotografie in jouw buurt.

availableVia

Fashion

Modeontwerper

Modeontwerper, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Modeontwerper en word een krak in je vak als Designer.

availableVia

Fashion

Studio- en Portretfotografie

Studio- en Portretfotografie, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Studiofotograaf.

availableVia


beSureOfYourFuture

Strike a pose en leer alle stijlen en technieken die deze sector doen leven en stoom jezelf klaar voor een carrière in de uitdagende wereld van beauty, fashion en magazines. Zo kan jij binnenkort voor iedereen de mooiste outfit samenstellen en al je klanten stralend en fashionable voor de dag laten komen met je eigen ontwerpen. Daarnaast kan je aan de slag in de fashionfotografie. Je komt te weten hoe je modellen in hun puurste vorm vastlegt met de knapste outfit. En dat in een professionele fotostudio! Je komt alles te weten over de gebruikte studiomaterialen en opstellingen. Ga voor een carrière in de mode en schrijf je online in!

"Om in de modewereld aan de slag te gaan, is slechts één ding belangrijk: passie. Creatief zijn is niet altijd een vereiste. In de wereld van mode zijn er ontzettend veel zaken waar je je passie in kwijt kan. Je kan social media van een merk gaan beheren en je bijscholen in fashionfotografie, mediacampagnes lanceren of je eigen collectie lanceren. De sector biedt je voldoende opportuniteiten. Al wat je moet doen, is er voor gaan!" - employerSpeaks

Fashion

trendsCapitalized

Hou jij ook zo van mode en details? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We zijn een enorm creatief land waar veel talent en kwaliteit uit voortkomt en ook uit blijft voortkomen. De laatste jaren winnen mode-opleidingen terug enorm veel aan succes. De business is enorm geëvolueerd. Aan werkgelegenheid zal het dus zeker niet liggen. Ook webshops en social media spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de fashionwereld. Fashionfotografie is een belangrijk hulpmiddel om kledij online zo goed mogelijk weer te geven. Wil je dus aan de slag als modefotograaf of start je je eigen webshop op? Dan komt een opleiding in de fashionfotografie dus ook zeker van pas! Spring mee op de kar richting een boeiende carrière in de modewereld!

Fashion, hundredPercentOfTheTime

Ook in de sector van mode & styling staat de technologie niet stil. Nieuwe technologieën kunnen merken, ontwerpers en handelaars helpen zichzelf te verbeteren en de gehele klantervaring en waardepropositie te upgraden.  Webwinkels en verkoop via sociale media nemen tegenwoordig ook enorm toe. Online webwinkels boeken tegenwoordig meer omzet dan fysieke winkels. Daarom wordt fashionfotografie ook steeds belangrijker. Bedrijven die zowel een fysieke winkel als een webwinkel hebben, hebben zelfs nog een grotere omzetstijging.

"Ondertussen ben ik aan de slag in de fashionfotografie. Ik maak professionele lookbooks en campagnes. Ik heb voor de opleiding Fashionfotografie gekozen aan het Centrum voor Avondonderwijs. De opleiding was zeer praktijkgericht waardoor ik eigenlijk vrij snel over alle kennis beschikte om meteen aan de slag te gaan. Zeker aan te raden!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"Met een opleiding uit het subthema Mode heb je de kans om jouw creativiteit, artistiek talent en passie voor fashion te vertalen naar een concrete job. Doe inspiratie op en leer je ideeën omzetten naar professionele ontwerptekeningen van de allerbeste docenten! Met alle tips & tricks die je tijdens de opleiding krijgt, ben je klaar voor je eigen mode. Verover de fashionwereld!"

niceToKnowHeader

  • Sta je te popelen om promotie te krijgen op je werk? Kleed je dan gewoon als je baas! Het is namelijk zo dat mensen die zich kleden als de baas meer kans hebben om benoemd of gepromoot te worden.
  • Met hakken aan voelen we ons sexy en vrouwelijk, maar wist je dat de eerste hakken ook door mannen gedragen werden? Ze droegen redelijk hoge hakken als ze gingen paardrijden.
  • De baggy pants, vooral populair bij hiphoppers, vinden hun origine in de gevangenis. De gevangenen mochten geen riem dragen, waardoor hun broek regelmatig van de billen gleed.
  • Onze geliefde sneakers zijn ontstaan in 1800. Het verhaal gaat dat de naam komt van het werkwoord to sneak, omdat de zolen van sneakers zo glad en geluidloos zijn.