Alternatieve Therapieën/Alternatieve coaching

Alternatieve coaching

Wil jij mensen coachen in hun zoektocht naar de perfecte balans tussen lichaam en geest? Alternatieve coaching zit tegenwoordig steeds meer in de lift. Met een opleiding uit dit subthema leer je klanten, vrienden of familieleden begeleiden naar een sereen en stressvrij leven.

Alternatieve coaching vormt de sleutel tot jouw geluk. Als alternatief coach help jij mensen weer grip krijgen op hun leven. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgericht

persoonlijke begeleiding

alternatieve coaching van a-z

incl online leeromgeving

met digitale leeromgeving

staat goed op je cv

les van vakexperten

alles over coaching

boordevol tips & tricks


allCoursesWithinSubtheme Alternatieve coaching

Alternatieve coaching

Ayurvedisch Coach

Ayurvedisch Coach, breng het leven van je cliënten weer in balans

Volg de opleiding Ayurveda en word een krak in je vak als Ayurvedisch Coach.

availableVia

Alternatieve coaching

Creatieve Therapie

Creatieve Therapie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Creatieve Therapie en word veelzijdig Creativiteitscoach.

Alternatieve coaching

Gezondheidscoach Allround

Gezondheidscoach Allround, leer op een praktijkgerichte manier de kneepjes van het vak

Volg de opleiding Gezondheidscoach Allround en word een krak als Gezondheidscoach.

availableVia

Mindfulness Coach, begeleid je klanten naar een zintuiglijke sereniteit

Ervaren docenten dompelen je onder in de ontspannende wereld van mindfullness.

NLP, coach jezelf en anderen

Volg de opleiding NLP en word een krak in je vak als NLP-Coach.

Alternatieve coaching

Primal Power Coach

Primal Power Coach, bevrijd de oerkracht van het lichaam

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia


beSureOfYourFuture

Steeds meer mensen vinden hun weg naar alternatieve coaching. Ze zoeken actief mindfulness, ayurveda en happiness op. Ze willen opnieuw baas zijn in hun eigen hoofd. Jij kan daar bij helpen! Na een opleiding uit het subthema alternatieve coaching kan je professioneel aan de slag als zelfstanding coach, life coach, gesprekscoach, relaxatietherapeut en je kan ook workshops mindfulnes geven gespecialiseerd in een thema naar keuze. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

"Alles begint met jezelf te onderscheiden van andere coaches. Dit doe je door een niche te kiezen waar nog niet veel coaches actief in zijn. Een specifiek onderwerp waar vraag naar is, maar nog weinig aanbod. Met een opeiding in alternatieve coaching doe je jezelf dus gegarandeerd een plezier." - employerSpeaks

Alternatieve coaching

trendsCapitalized

De tijd dat mensen die aan yoga en meditatie doen alleen maar helende rituelen doen en zichzelf wassen met eigen gemaakte zeep ligt al heel wat jaren achter ons. Alternatieve coaching vindt steeds meer zijn weg naar het grote publiek. De interesse in technieken als mindfulness en ayurveda zijn groot. En jij kan nu ook inspelen op die trend. Vergroot jouw aanbod als coach of specialiseer je in alternatieve coachingstechnieken. Start vandaag nog met jouw opleiding.

Alternatieve coaching, hundredPercentOfTheTime

Coaching wordt tegenwoordig meer en meer geïntegreerd binnen de maatschappij. Vroeger moest je helemaal kierewiet zijn om een coach in te schakelen, maar gelukkig is dat nu helemaal anders. Moderne technologieën zorgen er ook voor dat een coach stees makkelijker bereikbaar is. Door de opkomst van live video bellen, bijvoorbeeld via Zoom, kan een coach steeds makkelijker zijn/haar doelgroep bereiken. Ook binnen de app store voor mobiele apparaten is de vraag naar ontspanning en ontkoppeling groot. Er zijn steeds meer app's waar je beroep op kunt doen om jezelf te ontwikkelen.

"Met mijn praktijk wil ik vaak mijn aanbod uitbreiden. Daarom heb ik enkele opleidingen in alternatieve coaching gevolgd. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken op jullie school. De opleidingen zijn zeer praktijkgericht en de docent stond altijd klaar voor alle vragen. Zeker een aanrader!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"De mensen die bij ons afstuderen, gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag. Of hebben al een eigen praktijk en gebruiken de alternatieve coachingstechnieken om zichzelf extra in de verf te zetten. En dat lijkt te werken. Onze studenten komen meestal nog voor vervolgcursussen terug. Bijleren en vooral ook zien dat het werkt, heeft een verslavend effect."

niceToKnowHeader

  • Uit onderzoek leren we dat zo’n 98 procent van de mensen die een coach inschakelt daar tevreden over is.
  • Mindfulness is een techniek die vanuit jezelf vertrekt. Je leert vanuit jezelf je omgeving opnieuw kennen. En dat verlaagt je stress en zorgen.
  • Coaching is geen beschermd beroep. Met een coachingdiploma heb je dus een grote voorsprong.