Alternatieve Therapieën/Chakra's en aura's

Chakra's en aura's

Wil je ontdekken hoe chakra's jouw mentale en fysieke gezondheid beïnvloeden? Of wil je liever de aura's van familie, klanten of vrienden leren lezen? Met een opleiding uit het subthema Chakra's en aura's leer je het allemaal. Met deze opleidingen help je niet enkel jezelf, maar je helpt ook anderen vooruit. Opteer voor meer innerlijke rust en levenskracht!

Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

persoonlijke begeleiding

incl online lesmateriaal

met digitale leeromgeving

les van vakexperten

alles over chakra's en aura's

natuurlijke behandelingen

praktijkgerichte opleidingen

snel de basis leren

voor beginners en gevorderden


allCoursesWithinSubtheme Chakra's en aura's

Chakra's en aura's

Aurafotograaf

Aurafotograaf, volg een kleurrijke hobbyopleiding

De cursus Aurafotograaf helpt je je dromen verwezenlijken.

availableVia

Chakra- en Aurahealing, help je cliënten hun balans terug te vinden

Praktijkgerichte lessen door topdocenten. Verschillende campussen in Vlaanderen.

Chakra's en aura's

Energetisch Therapeut

Energetisch Therapeut, leer van thuis uit alle kneepjes van het vak

Ga voor de studie Energetische Therapie en lanceer je carrière als Therapeut.

availableVia

Chakra's en aura's

Energetisch Therapeut Allround

Energetisch Therapeut Allround, begeleid je klanten naar een leven vol vrijheid en energie

Volg de opleiding Energetische therapie en start meteen als Energetisch consulent.

availableVia

Healing, start je eigen healingpraktijk en maak je dromen waar

Volg de opleiding Healing en word een krak in je vak als Healer.

availableVia

Reiki, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Reiki en word een krak in je vak als Reiki therapeut.

availableVia


beSureOfYourFuture

Misschien heb je het zelf ook wel gemerkt, maar we zien alternatieve geneeswijzen steeds vaker terugkomen, en ze worden ook steeds serieuzer genomen. Heel wat mensen willen hun eigen gezondheid in eigen handen nemen en ook heel wat therepeuten gebruiken steeds meer alternatieve middelen om de gezondheid van hun klanten te verbeteren. Met deze opleiding kan je professioneel aan de slag als chakratherapeut in een wellnesscentrum, als energetisch therapeut, gezondheidscoach of als massagetherapeut. Je kan natuurlijk ook altijd opteren om als zelfstandig te starten. Met een diploma toon je aan dat je over de nodige professionele vaardigheden bezit om meteen professioneel aan de slag te gaan.

"Het aura geeft informatie over jou als persoon. Het is een ontzettend interessante manier om meer over jezelf te weten te komen op deze manier. Als je beter met je aura's en chakra's leert omgaan, maak je makkelijk nieuwe energie vrij om er het allerbeste van te maken." - employerSpeaks

Chakra's en aura's

trendsCapitalized

Aurafotografie is nog steeds een enorm grote spirituele trend. Het wekt de interesse van verschillende grote fashionista's en beroemdheden. Vele beweren verlichting te vinden door de psychedelisch ogende foto's, die het gezicht van een onderwerp in een wolk van kleuren laten zien. Het is ook uniek in zijn/haar soort, omdat niet alle energie zomaar te zien valt met het blote oog. Op sociale media kan je verschillende fotografische kunstwerkjes vinden die hiervan gebruik maken.

Chakra's en aura's, hundredPercentOfTheTime

Door middel van hoogtechnologische apparatuur kan een aura rondom je worden vastgelegd. De persoon die gefotografeerd wordt, legt de vingers op twee contactplaatjes die het elektromagnetisch veld registreren. Met behulp van LED's voor de lens, worden die waarnemingen omgezet in een kleurenpalet. Op deze manier wordt een aura zichtbaar voor iedereen. De reguliere geneeskunde doet fantastische dingen. Moderne medicijnen spelen ongetwijfeld een belangrijke rol. Alternatieve behandelingen kunnen je tegenwoordig emotioneel opvangen en je helpen over de hele lijn terug in evenwicht te komen. De sector is nog volop verder aan het ontwikkelen.

"Tijdens de eerste les leerden we elkaar meteen binnen het eerste halfuur kennen. Letterlijk en figuurlijk. We moesten per 2 gaan zitten en elkaar onmiddellijk aanraken, handen geven, knuffelen... om positieve energie door te geven. Dit was toch eventjes wennen aangezien je met een groep mensen zit die je tot een half uur daarvoor nog nooit had gezien. Toch gaf dit een gevoel van vertrouwen voor de komende lessen." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"Deze opleidingen zijn een absolute aanrader voor iedereen die uit eigen interesse meer wilt te weten komen over natuurlijke behandelingen. De opleidingen zijn heel praktijkgericht en je hebt geen voorkennis nodig! De opleidingen bieden je heel wat mogelijkheden om de lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid te versterken."

niceToKnowHeader

  • De vierde zaterdag van november staat wereldwijd bekend als een dag waarin je aura centraal staat.
  • Je aura verbeteren helpt je betere relaties aan te gaan.
  • De aura bestaat uit 7 lagen.
  • Aurofotografie wordt gebruikt om beter te begrijpen welke boodschappen je lichaam wilt brengen.