BSO-vakken

Zit je schoolcarrière er bijna op? Ben je nog maar één of een paar BSO-vakken verwijderd van je diploma Secundair Onderwijs? Twijfel dan niet langer, kies je vak en ga voor dat prachtige diploma!

Al onze losse vakken behandelen de leerstof van de volledige derde graad (het 5de, 6de en het 7de jaar BSO). Bij elk vak hoort een volledige cursus, samengesteld op basis van de vakfiches. Jij hoeft zelf geen boeken bij elkaar te zoeken. Zo leer je geen foute of overbodige dingen. Om zeker te zijn dat je de leerstof helemaal begrijpt, staat een vriendelijke coach online voor jou klaar. Je staat er dus niet alleen voor!

Schrijf je vandaag nog in en wij helpen je om te slagen voor het examen van de Examencommissie. Dat diploma is bijna binnen!

snel een diploma BSO

een diploma BSO via thuis

begeleiding van topdocenten

specifieke cursussen per vak

gepersonaliseerde coaching

erkend opleidingsverstrekker

studeer waar en wanneer je wil

de snelste weg naar je diploma

ontdek de online leeromgeving

combineer theorie en praktijk


allCoursesWithinSubtheme BSO-vakken

Behaal snel je diploma BSO

Access BSO

Access BSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Volg de cursus Access BSO en studeer waar en wanneer je wil.

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

Frans BSO

Frans BSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Schrijf je in voor de cursus Frans BSO en leer alles wat je wil weten!

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

Geschiedenis BSO

Geschiedenis BSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Met onze thuisstudie Geschiedenis BSO leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

Informatica BSO

Informatica BSO, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Informatica BSO leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

Kantoor - Logistiek BSO

Kantoor - Logistiek BSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Start vandaag met de thuisstudie Kantoor - Logistiek BSO en maak werk van je passie!

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

Nederlands BSO

Nederlands BSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Nederlands BSO.

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

PowerPoint

PowerPoint, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding PowerPoint en word veelzijdig PowerPoint-Expert.

availableVia

Behaal snel je diploma BSO

PowerPoint BSO

PowerPoint BSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia


beSureOfYourFuture

Het is geen geheim: een diploma Secundair Onderwijs helpt op weg naar een succesvolle carrière. Met een diploma vind je sneller én beter werk. Het opent allerlei deuren. En daarbij zal je ook een hoger loon kunnen verwachten. Een SO-diploma is een must op de huidige arbeidsmarkt. Dankzij deze cursussen bereid jij je optimaal voor op de examens van de Examencommissie en behaal je zonder problemen jouw diploma.

In ons bedrijf hebben we nu twee mensen in dienst die zich hebben bijgeschoold in afstandsonderwijs. Voor mij als baas is dat een enorme meerwaarde op hun cv. Ik zie meteen dat dat mensen zijn die hun job en toekomst serieus nemen. Dat is een grote plus. Het is een bewijs dat ze bereid zijn bij te leren en dat ze mee zijn met de laatste nieuwe trends op de werkvloer. - employerSpeaks

Behaal snel je diploma BSO

trendsCapitalized

Een diploma Secundair Onderwijs TSO wordt steeds belangrijker. Het niveau van verschillende technische opleidingen stijgt, zodat het afgestemd wordt op de arbeidsmarkt. Dat betekent ook dat steeds meer leerlingen een beetje hulp kunnen gebruiken. Het belang van een diploma blijft stijgen. De hulp van echte docenten, die gespecialiseerd zijn in bijles, is daarom een grote meerwaarde voor veel jongeren. Ook voor jou. Onze docenten kennen jouw lespakket door en door en doen er alles aan om jou te begeleiden naar jouw diploma.

BSO-vakken, hundredPercentOfTheTime

Op jouw toekomstige job zal je ongetwijfeld te maken krijgen met een digitale werkplek. Dat maakt jouw job een pak makkelijker. Je zal minder berekeningen moeten uitvoeren en een deel van je werk zal op de computer of smartphone gebeuren. Veel gebeurt automatisch en hoeft alleen maar goed ingesteld te worden. Toch betekent dat ook dat je ervoor moet zorgen dat je volledig mee bent met de nieuwsts technologische evoluties. Maar no worries, onze BSO-opleidingen bereiden je perfect voor.

Ik heb eerst geprobeerd om op m'n eigen houtje het diploma secundair onderwijs te behalen via de Examencommissie. Een deel van de vakken heb ik al afgelegd, maar voor een paar vakken geraakte ik er niet van de eerste keer door. Daarom heb ik besloten voor die vakken om me voor te bereiden met een professionele cursus en zo belandde ik bij deze school. Dankzij de samengestelde cursuspakketten had ik alles wat ik nodig had op één plek en moest ik me geen zorgen maken of ik wel de juiste leerstof had. De begeleiding van de docent was ook enorm handig. Zo legde ik mijn herexamens meteen succesvol af en kan ik nu pronken op de arbeidsmarkt met mijn diploma SO. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Jouw succeskans stijgt enorm wanneer je een opleiding aan onze school volgt. Veel BSO-studenten hebben moeilijkheden met één of twee vakken in hun richting. Vaak houdt dat hen tegen om hun waardevolle diploma te behalen en te starten aan hun carrière. Wij helpen jou daarbij. Onze docenten zijn experts en onze up-to-date cursussen en digitale leeromgeving begeleiden je door alle leerstof. Zo snap jij je volledige vak en slaag je makkelijk op jouw eindexamen.

niceToKnowHeader

  • Meer dan 5000 leerlingen proberen hun diploma te behalen via de examencommissie.
  • Als je voortijdig en dus zonder diploma of eindgetuigschrift de schoolbank verlaat, heb je jammer genoeg veel kans om na een jaar zoeken nog geen werk te vinden.
  • Een diploma verhoogt meer dan je kansen op de arbeidsmarkt. Jouw geluk, gezondheid en levensverwachting nemen ook toe wanneer je jouw diploma hebt behaald.
  • Werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven. Jouw diploma SO zorgt ervoor dat je meer opties hebt, en dus kan gaan voor hetgeen dat jou gelukkig maakt.