Muziek /Elektronische muziek maken

Elektronische muziek maken

Techo, dubstep of drum-'n-bass, het klinkt je allemaal als muziek in de oren! Wil je zelf deze dansbare tunes creëren? Schrijf je dan in voor een groepsles, Virtual Class of thuisstudie binnen dit thema en word een professionele virtuoos.

professionele muziekopleiding

hoog tijd voor een nieuw lied

les van echte muzikanten

persoonlijke begeleiding

op jouw tempo & niveau

met digitaal leerplatform

waardevol diploma

alles over muziek

begin vanaf nul

praktijkgerichte opleidingen


allCoursesWithinSubtheme Elektronische muziek maken

Muziekproducer Basis, cpProfessionWithFuture

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Droom je van een muzikale carrière? Dan heb je naast een flinke dosis lef ook een grondige technische muziekkennis nodig. Heb je die op zak? Dan gaan de deuren vrijwel automatisch voor je open. Technische muziekkennis is immers meteen hoorbaar in je muzikale creaties. Je zorgt er dus maar beter voor dat je jouw muzikale vaardigheden blijft verbeteren, enkel zo blijf jij relevant in deze harde business. 

Muzikanten moeten voortdurend verbeteren en vernieuwen. Dat doe je door veel te oefenen en veel bij te leren over je vakgebied. Of je nu zanger, gitarist, dj of producer wordt, je moet je skills blijven onderhouden. Bovendien is het belangrijk dat je steeds geïnspireerd blijft. Dat is enkel mogelijk wanneer je actief op zoek gaat naar manieren om jezelf up-to-date te houden. - employerSpeaks

Opleidingen in Muziek

trendsCapitalized

Nederlandstalige muziek is terug van weggeweest! Onze moedertaal laat zich vooral goed combineren met een vleugje elektronische pop. Probeer dus maar eens songteksten in het Nederlands te schrijven, wie weet heb je er wel succes mee!

Elektronische muziek maken, hundredPercentOfTheTime

Tegenwoordig maken robots ook zelf muziek. Dat doen ze met behulp van Artificiële Intelligentie. Bovendien bestaat er een Eurovisiesongfestival voor de liedjes die onze elektronische vrienden creëren. 

"Ik heb een voorliefde voor Technomuziek, hierdoor leek het me leuk om een muzikale carrière uit te bouwen. Toen ik met mijn opleiding Muziekproducer begon, droomde ik van een job in een muziekstudio. Ik wou namelijk mijn eigen tracks maken. Al snel experimenteerde ik tijdens de lessen met mijn eigen muziekstijl. Zo ontdekte ik dat 'mijn stijl' toch wat softere Techno is dan ik eerst dacht. Heel fijn, want tegenwoordig maak ik zowel voor mezelf als voor andere artiesten vrolijke deuntjes in mijn thuisstudio." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze muziekopleidingen zijn populair omdat ze tot de verbeelding spreken. Dankzij onze opleidingen is die kinderdroom plots bereikbaar. Dankzij de deskundige begeleiding van hun docenten durven onze cursisten hun muzikale passie volgen én professionaliseren.

niceToKnowHeader

  • Elektronische muziek kent haar oorsprong in de 19e eeuw, toen elektronische apparaten voor het eerst gebruikt werden om muziek te maken.
  • De groep Kraftwerk geldt als een van de grondleggers van de hedendaagse elektronische muziek.
  • Er bestaan veel verschillende soorten elektronische muziek. Had je al eens gehoord van genres zoals Trap, Glitch Hop en Breakbeat?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0