Logistiek

Is retail helemaal jouw ding? Wij leren je alle skills die je nodig hebt om van jouw interesse ook een carrière te maken. Wil je graag logistiek medewerker, inkoper of retail manager worden? Dan zijn deze opleidingen jouw springplank naar de toekomst. Schrijf je nu in!

volg les in jouw buurt

kies een studie op jouw maat

behaal je waardevolle diploma

volg les van experts

studeer waar en wanneer je wil

volg nu ook online les

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

krijg praktijkgericht les

start vlot je eigen zaak


allCoursesWithinSubtheme Logistiek

Inkoper, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Inkoper en word veelzijdig

availableVia

Opleidingen Logistiek (Retail)

Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Logistiek Medewerker

availableVia

Opleidingen Logistiek (Retail)

Retail Manager

Retail Manager, cpProfessionWithFuture

Geef een nieuwe wending aan je carrière met een professioneel diploma filiaalmanager.

availableVia


beSureOfYourFuture

De retailsector is dagelijks op zoek naar nieuwe talenten met een pak logistieke kennis. Winkels, grootwarenhuizen maar ook online webshops zijn op zoek naar jouw vaardigheden. Je toont met deze opleidingen bovendien dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze winkel misten we iemand met logistieke ervaring. Dat is zoiets dat je enkel merkt wanneer het te laat is. Uiteindelijk hebben we gekozen voor iemand met een diploma van jullie school. Het resultaat is eigenlijk verbluffend. We hebben onze winstmarge vergroot en hebben nu altijd een gezonde stock staan in ons magazijn. Wij zijn hier dus zeker fan van jullie opleidingen. - employerSpeaks

Opleidingen Logistiek (Retail)

trendsCapitalized

Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren waarop je je producten kan verkopen. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Voor logistieke jobs heeft dat ook heel wat gevolgen. Je moet je steeds beter aanpassen aan dit nieuwe landschap. Goed nieuws wel: de vraag naar logistieke talenten blijft torenhoog!

Logistiek, hundredPercentOfTheTime

Het internet heeft de verkoopwereld overhoop gegooid en tegelijk een enorme boost gegeven. Sociale media regeert voorlopig het land, maar de toekomst ligt lang niet vast. VR (Virtual Reality) en AI (Artificial Intelligence) maken stilaan hun opkomst en beloven een stevige impact na te laten. Tegelijk zien we dat veel mensen weer de authenticiteit van persoonlijk contact opzoeken. De verkoopwereld is een enorm boeiende wereld die continu in verandering is. Je blijven bijscholen is dus aangeraden.

Ik houd van mijn winkel. En sta er iedere dag opnieuw met veel plezier in. Maar ik wil uiteraard ook dat het goed draait, dat ik genoeg verkoop om te overleven en toch ook nog wat winst opzij kan zetten. Daar hebben deze opleidingen voor gezorgd. Ik verkoop nu online bijna evenveel als in mijn fysieke winkel. En het leuke daaraan is, dat mijn webshop eigenlijk al het werk voor mij doet. Ik raad iedereen aan om een cursus aan Ondernemersschool te volgen. Het helpt je echt verder! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Of je nu als verkoper aan de slag bent of je eigen bedrijf hebt, deze opleidingen zijn er voor jou. Onze professionele docenten hebben jaren ervaring en delen hun persoonlijke ervaringen met jou. Zo word jij nog beter in logistiek, zodat je jouw klanten de perfecte ervaring kan blijven aanbieden.

niceToKnowHeader

  • Bijna een derde van de klanten beweert nooit meer bij een zaak te gaan na één slechte ervaring.
  • 82 procent van de consumenten wil opnieuw meer menselijk contact met winkels en bedrijven.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-