Wetgeving & Recht/Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

Wil jij meer leren over onze Belgische wetgeving? En slagen voor je secundaire studie. Behaal snel jouw middelbaar diploma. Start hier en nu jouw opleiding en begin je professionele carrière.

word begeleid van a tot z

kies een studie op jouw maat

erkende opleidingen

les van echte experts

studeer waar en wanneer je wil

combineer theorie en praktijk

behaal je waardevolle diploma

ontdek de online leeromgeving

oefen in de les

krijg een up-to-date cursus


allCoursesWithinSubtheme Secundair onderwijs

Opleidingen recht TSO en BSO

Boekhouden Basis

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Basis Boekhouden en lanceer je carrière als Boekhouder.

availableVia

Opleidingen recht TSO en BSO

Boekhouden Gevorderden

Boekhouden Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Boekhouden Gevorderden en studeer op je eigen tempo.

availableVia

Opleidingen recht TSO en BSO

Burgerlijk en Handelsrecht

Burgerlijk en Handelsrecht, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding en start meteen als Juridisch Specialist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Een diploma van je middelbare school vergroot je kansen op werk enorm! En onze docenten staan stuk voor stuk klaar om je aan jouw diploma te helpen. Ze zijn getraind om je alle kennis te geven, zodat jij vlot slaagt voor je secundaire studie. Ben jij er klaar voor? Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In ons vastgoedkantoor hebben al onze medewerkers er een opleiding op zitten. Dat is ook wel nodig. De kennis die je in avondonderwijs opdoet, is meer dan voldoende om te starten. We raden het iedereen die in de sector werken wil aan. Hoe sneller je start, hoe langer je van het voordeel kan genieten en hoe sneller je voor een job in deze mooie sector kan solliciteren. - employerSpeaks

Opleidingen recht TSO en BSO

trendsCapitalized

De wetgeving rond verandert continu. Een diploma als expert in die wetgeving brengt dus ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van onze instellingen echt begrijpt. Je kan die bovendien vlot navigeren en je klanten zo naar nieuwe successen helpen. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven?

Secundair onderwijs, hundredPercentOfTheTime

Mensen leven steeds meer online. En dat heeft heel wat juridische gevolgen. Ook voor jongeren zoals jij. Je koopt en communiceert steeds meer via schermen. Ook hiervoor maken deze opleidingen ruimte vrij. Je leert de terminologie en theorie vanbinnen en vanbuiten kennen, je wordt begeleid door echte experts en toetst je kennis meteen aan je cursus. Zo bereid jij je perfect voor op jouw eindexamens.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat deze diploma’s onze studenten enorm veel zelfvertrouwen geven, waardoor ze ook op sollicitaties een pak steviger in hun schoenen staan. Maar meer nog: ze krijgen vertrouwen in zichzelf, omdat ze de kennis hebben om aan de slag te gaan. Deze opleidingen zijn zodanig opgebouwd dat ze je van A tot Z doorheen de leerstof begeleiden. Perfect voor iedereen die wil slagen op zijn eindexamens en in het leven. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.
  • Iedereen kent de Belgische vlag als een driekleur van zwart, geel en rood. In die volgorde. Verrassend genoeg bepaalt artikel 193 van de Grondwet echter: [d]e Belgische Natie kiest als kleuren rood, geel en zwart.
  • In Leuven kunnen straatmuzikanten worden beboet als ze vals spelen. Je mag er ook niet aan struiken of bomen schudden (art. 84 Politiereglement).
  • In Ieper riskeren mensen een boete als ze de gemeente niet verwittigen als de straatborden en -tekens onleesbaar of onzichtbaar worden.
  • In Lokeren omvat het GAS-reglement een bepaling die het beoefenen van waarzeggen, uitleggen van dromen, kwakzalverij en aanverwante praktijken verbiedt (art. 127 Politiereglement).