Wetgeving & Recht/Juridisch medewerker (rechtspraktijk)

Juridisch medewerker (rechtspraktijk)

Geboeid door wetgeving en recht? Dan is een job in een rechtspraktijk vast en zeker iets voor jou. Start jouw nieuwe carrière met een opleiding aan onze school. Schrijf je hier in.

leer van juridisch experts

behaal je waardevolle diploma

volg nu ook online les

studeer waar en wanneer je wil

combineer theorie en praktijk

ontvang up-to-date cursussen

oefen in de les

ontdek de online leeromgeving

erkende opleidingen

jaren ervaring als school


allCoursesWithinSubtheme Juridisch medewerker (rechtspraktijk)

Opleidingen Juridisch medewerker

Juridisch Medewerker

Juridisch Medewerker, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Juridisch Medewerker in Aalst en bouw je expertise uit.

availableVia

Opleidingen Juridisch medewerker

Loonadministratie

Loonadministratie, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Loonadministratie en word een krak in je vak als Loonbeheerder.

availableVia

Opleidingen Juridisch medewerker

Loonsadministratie gevorderden

Loonsadministratie gevorderden, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Loonadministratie en word een krak in je vak als Administratiebeheerder.

availableVia

Opleidingen Juridisch medewerker

Notarieel Medewerker

Notarieel Medewerker, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Assistent Notaris en word een krak in je vak als Notarieel Medewerker.

availableVia


beSureOfYourFuture

Mensen zoeken steeds makkelijker juridische hulp. En toch is de stap naar een advocaat soms nog groot. Daar kom jij in de kijker. Als juridisch medewerker help jij mensen uit de nood. In de rechtspraktijk zorg je ervoor dat je je klanten en collega’s zo goed mogelijk begeleidt, zodat ze optimaal beschermd worden door onze wetten. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In ons vastgoedkantoor hebben al onze medewerkers er een opleiding op zitten. Dat is ook wel nodig. De kennis die je in avondonderwijs opdoet, is meer dan voldoende om te starten. We raden het iedereen die in de sector werken wil aan. Hoe sneller je start, hoe langer je van het voordeel kan genieten en hoe sneller je voor een job in deze mooie sector kan solliciteren. - employerSpeaks

Opleidingen Juridisch medewerker

trendsCapitalized

De wetgeving rond verandert continu. Een diploma als expert in die wetgeving brengt dus ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van onze instellingen echt begrijpt. Je kan die bovendien vlot navigeren en je klanten zo naar nieuwe successen helpen. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven?

Juridisch medewerker (rechtspraktijk), hundredPercentOfTheTime

Mensen leven steeds meer online. Zelfs huizen worden tegenwoordig online verkocht, gekocht, verhuurd en verhuurd. Juridisch roept dit alles enorm veel vragen op. Het is daarom belangrijk dat je de wetgeving goed begrijpt. Deze opleidingen helpen daarbij. Voor je het weet ben jij zelf expert en kan je makkelijk in iedere rechtspraktijk terecht.

Als bedrijfsleider is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en kon ik mijn werkgevers verder begeleiden en ons bedrijf doen groeien. Een echte boost voor mijn toekomst dus. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze docenten hebben stuk voor stuk een sterke reputatie en nauwe banden met heel veel bedrijven en juridische instellingen. En daar pluk jij de vruchten van. Je ontdekt de arbeidsmarkt en leert meteen de vele plaatsen kennen waar je later aan de slag kan! Na een opleiding binnen recht ben je multi-inzetbaar op de arbeidsmarkt.

niceToKnowHeader

  • Iedereen kent de Belgische vlag als een driekleur van zwart, geel en rood. In die volgorde. Verrassend genoeg bepaalt artikel 193 van de Grondwet echter: [d]e Belgische Natie kiest als kleuren rood, geel en zwart.
  • In Leuven kunnen straatmuzikanten worden beboet als ze vals spelen. Je mag er ook niet aan struiken of bomen schudden (art. 84 Politiereglement).
  • In Ieper riskeren mensen een boete als ze de gemeente niet verwittigen als de straatborden en -tekens onleesbaar of onzichtbaar worden.
  • In Lokeren omvat het GAS-reglement een bepaling die het beoefenen van waarzeggen, uitleggen van dromen, kwakzalverij en aanverwante praktijken verbiedt (art. 127 Politiereglement).