Wetgeving & Recht/Handels- en economisch recht

Handels- en economisch recht

Schuilt er een echte verkoper in jou? En wil je ontdekken hoe de wet rond verkoop van roerende en onroerende goederen nu net in elkaar zit? Dan hebben wij de perfecte opleidingen voor jou. Schrijf je nu in.

volg les bij jou in de buurt

behaal je waardevolle diploma

studeer waar en wanneer je wil

krijg les van experts in recht

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

oefen meteen in de les

ontvang een up-to-date cursus

volg nu ook online les

krijg praktijkgericht les


allCoursesWithinSubtheme Handels- en economisch recht

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Bedrijfsbeheer en word een krak in je vak als Zelfstandig Ondernemer.

Handels- en economisch recht

Burgerlijk en Handelsrecht

Burgerlijk en Handelsrecht, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding en start meteen als Juridisch Specialist.

availableVia

Handels- en economisch recht

Economie Basis

Economie Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de cursus Economie Basis en doe op een snelle manier basiskennis op.

availableVia

Handels- en economisch recht

Vastgoedbediende

Vastgoedbediende, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Makelaar en word een krak in je vak als Administratief Makelaar.

availableVia

Handels- en economisch recht

Vastgoedbediende

Vastgoedbediende, cpProfessionWithFuture

Win extra tijd in je agenda met de virtual class Vastgoedbediende!


beSureOfYourFuture

Waar je ook aan de slag wil als verkoper, de kans is groot dat je in aanraking komt met handels- of economisch recht. Met een achtergrond in de materie vergroot je dan ook jouw kansen op de arbeidsmarkt, en dat exponentieel. Werkgevers zoeken steeds mensen met kennis om hun teams te versterken. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In ons vastgoedkantoor hebben al onze medewerkers er een opleiding op zitten. Dat is ook wel nodig. De kennis die je in avondonderwijs opdoet, is meer dan voldoende om te starten. We raden het iedereen die in de sector werken wil aan. Hoe sneller je start, hoe langer je van het voordeel kan genieten en hoe sneller je voor een job in deze mooie sector kan solliciteren. - employerSpeaks

Handels- en economisch recht

trendsCapitalized

De wetgeving rond woningverkoop verandert continu. Mensen kopen ook heel anders dan voordien. Vooral jonge mensen lijken zich maar stapvoets op de vastgoedmarkt te wagen. Zij zijn grote voorstander van huren en ook daar word jij als vastgoedbediende vaker voor ingeschakeld. Een diploma als expert in economisch recht brengt daarnaast ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven?

Handels- en economisch recht, hundredPercentOfTheTime

Mensen kopen steeds makkelijker en sneller online. Zelfs huizen worden tegenwoordig online verkocht, gekocht, verhuurd en verhuurd. Als vastgoedmakelaar of bediende in een vastgoedkantoor open dat voor jou heel wat mogelijkheden. Het is daarom belangrijk dat je de wetgeving goed begrijpt. Deze opleidingen helpen daarbij. Voor je het weet ben jij zelf expert in handels- en economisch recht.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Van scholieren tot ondernemers, economisch recht is voor iedereen belangrijk. We komen er allemaal mee in aanraking en het goed begrijpen brengt tal van voordelen met zich mee. We merken dat deze diploma’s onze studenten enorm veel zelfvertrouwen geven, waardoor ze ook op sollicitaties een pak steviger in hun schoenen staan. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-