Voertuigen & Transport/Voertuigen en transport

Voertuigen en transport

Zijn auto's helemaal je ding en wil je er professioneel mee aan de slag? Lijkt het je geweldig om mensen te adviseren en uiteraard ook mét de ideale auto naar huis te laten rijden? Dan is een opleiding uit ons thema Voertuigen & Transport voor jou de ideale keuze om van jouw passie eindelijk écht je beroep te maken!

Dankzij onze praktijkgeïnspireerde opleidingen specialiseer je jezelf tot een vakbekwame professional die van aanpakken weet. Zo ga je aan de hand van tips en tricks van vakexperts voor een fantastische carrière in deze geoliede industrie en laat je je eigen zaak binnenkort op wieltjes lopen!

Selecteer uit ons boeiend aanbod van groepslessen, thuisstudies en virtual classes dé opleiding die jouw motor doet draaien en schrijf je meteen in. Zo rijd je steeds succesvol en in sneltempo naar de finishlijn.

professionele opleidingen

ervaren en deskundige docenten

beroepsgerichte kennis

waardevol diploma

ga jouw passie achterna


allCoursesWithinSubtheme Voertuigen en transport

Autohandelaar, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Autohandelaar en word een krak in je vak als Autoverkoper.

Fietsenmaker

Fietsenmaker, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Fietsherstel en word een krak in je vak als Fietsenmaker.

availableVia


beSureOfYourFuture

De auto- en fietsenmarkt in België evolueert aan een sneltempo. En daar zijn experts voor nodig. Nieuw bloed die een antwoord kan bieden aan een nieuwer publiek van klanten. De markt van wagens en voertuigen neemt acht procent van de werkgelegenheid in België voor zijn rekening. Werk genoeg dus. Dat is op zich al een reden om meteen te starten. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

We merken dat een diploma, zeker in de fiets, auto en transportsector, veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om hun eigen zaak te starten of aan de slag te gaan als werknemer. - employerSpeaks

trendsCapitalized

De auto- en de fietsenmarkt zit in een nieuw jasje. Alles is duurzamer en alles is makkelijker en sneller dan ooit tevoren. Elektrische fietsen en mountainbikes vinden hun weg naar een nieuw en jonger publiek. En ook hippe en duurzame wagens vinden hun weg naar bedrijven en particulieren in elke socio-economische laag van de bevolking. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken van al deze nieuwe mogelijkheden. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Voertuigen en transport, hundredPercentOfTheTime

De toekomst van voertuigen is elektrisch. De automarkt evolueert daarom aan een snel tempo om aan de stijgende vraag te beantwoorden. Auto's die zelf rijden en parkeren zijn nu al volop in testfase en zullen binnenkort niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Wil je meedraaien in de sector? Dan school je je best regelmatig bij. Onze opleidingen zijn daarvoor de oplossing. De up to date cursussen die worden gegeven door echte vakexperts, geven je een voorsprong op je concurrentie.

Als garage zien we dat er veel verandert in de technologie van auto's, maar de essentiële skills blijven wel. Je moet kennis hebben van verschillende voertuigen en mechanismes om te weten wat je doet. En die kennis komt niet vanzelf. Als je die snel wilt krijgen, is een praktische opleiding, gecombineerd met een stage, de enige en béste manier.  - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in de verkoop veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om hun eigen zaak te starten of aan de slag te gaan als werknemer. De meeste studenten hebben al werk voor ze afstuderen! Bovendien kan je terecht in een waaier aan jobs: van auto-expert tot teamleader, van master technician tot sales manager ...Jij bepaalt!

niceToKnowHeader

  • De elektrische wagen is er al sinds … 1832. De auto kon een keer opgeladen worden, dus was niet bijzonder efficiënt. Maar het startte wel 200 jaar aan evolutie en innovatie.
  • Steeds meer mensen zoeken een elektrische wagen. De verkoop van elektrische voertuigen is sinds 2013 met 2400 procent toegenomen. Werkzekerheid, here you come.
  • Een van de grootste aankoopredenen van een elektrische fiets, is om geld te besparen. Met je elektrische fiets vermijd je trouwens ook makkelijk je ochtend- en avondspits.
  • Om een speed pedelec te besturen heb je een rijbewijs nodig en is een helm verplicht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-