Vastgoed/Renovatie

Renovatie

Wil jij huizen tot in de puntjes afwerken en klaarstomen voor de verkoop? Volg dan zeker een cursus renovatie en ontdek onmisbare technieken die van jou een echte vakexpert maken.

professioneel renoveren

duurzame renovatievaardigheden

je eigen renovatieprojecten

trendy transformaties

projectbeheer onder de knie

bouw- en constructiekennis

alles over veilig verbouwen

energie efficiënt werken

herstel en vernieuwing

volgens je eigen ontwerpen


allCoursesWithinSubtheme Renovatie

Aannemer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Colorist.

availableVia

Interieurstylist - Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de expertcursus Interieurstyling en start je eigen onderneming.

renovatie

Interieurstylist Allround

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Interieurstylist en word een krak in je vak als Interieurstylist.

renovatie

Interieurstylist Basis

Interieurstylist Basis, cpProfessionWithFuture

Behaal je diploma Interieurstylist Basis en ga professioneel aan de slag.

renovatie

Interieurstylist Expert

Interieurstylist Expert, maak elke kamer een meesterwerk

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

availableVia

renovatie

Plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijvingen, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Plaatsbeschrijvingen en bouw je expertise uit.

availableVia

Vastgoedstylist - Homestaging, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Homestaging en word een krak in je vak als Vastgoedstylist.


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en vooral ook renoveren. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair aanleggen. Klaar om expert in renoveren te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als vastgoedkantoor willen we ervoor zorgen dat nieuwe woningen zo kort mogelijk op de markt staan. We willen er dus voor zorgen dat kopers meteen het potentieel zien en een wow-gevoel krijgen. Daarom hebben we allemaal een opleiding interieur in afstandsonderwijs gevolgd. Nu zorgen we er altijd voor dat kandidaat-kopers meteen binnenstappen in het huis van hun dromen. Onze kopers zijn gelukkiger, onze verkopers zijn gelukkiger en wij verkopen sneller, beter en met meer marge dan ervoor. - employerSpeaks

renovatie

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen vastgoed-experts die elke renovatie tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in renovatie brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Renovatie, hundredPercentOfTheTime

Renoveren is makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer makelaars een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke renovatie de baas te kunnen. Zo verkoop jij meer, sneller en aan een hogere prijs.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in renovatie verschillende vastgoedmakelaars geruststelt. Het geeft hen de kennis en know-how om bouwprojecten te verkopen aan een betere prijs. Het zorgt er bovendien voor dat ze potentiële kopers een beter beeld kunnen geven van de mogelijkheden van hun nieuwe thuis. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.