Vastgoed /Renovatie

Renovatie

Wil jij huizen tot in de puntjes afwerken en klaarstomen voor de verkoop? Volg dan zeker een cursus renovatie en ontdek onmisbare technieken die van jou een echte vakexpert maken.

volg les in jouw buurt

leer van echte experts

krijg praktijkgericht les

combineer theorie en praktijk

behaal je waardevolle diploma

oefen meteen thuis

start je eigen zaak

ontdek de online leeromgeving

studies op maat van je project

studeer waar en wanneer je wil


allCoursesWithinSubtheme Renovatie

Aannemer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Colorist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Interieurstylist (Gevorderden), cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Interieurstylist Gevorderd en lanceer je carrière als Interieurstylist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Interieurstylist - Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Interieurvormgever.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Interieurstylist en word een krak in je vak als Interieurstylist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Plaatsbeschrijvingen, cpProfessionWithFuture

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Vastgoedstylist (Homestaging), cpProfessionWithFuture

Kies voor de cursus Vastgoedstylist (Homestaging) en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en vooral ook renoveren. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair aanleggen. Klaar om expert in renoveren te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als vastgoedkantoor willen we ervoor zorgen dat nieuwe woningen zo kort mogelijk op de markt staan. We willen er dus voor zorgen dat kopers meteen het potentieel zien en een wow-gevoel krijgen. Daarom hebben we allemaal een opleiding interieur in afstandsonderwijs gevolgd. Nu zorgen we er altijd voor dat kandidaat-kopers meteen binnenstappen in het huis van hun dromen. Onze kopers zijn gelukkiger, onze verkopers zijn gelukkiger en wij verkopen sneller, beter en met meer marge dan ervoor. - employerSpeaks

renovatie

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen vastgoed-experts die elke renovatie tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in renovatie brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Renovatie, hundredPercentOfTheTime

Renoveren is makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer makelaars een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke renovatie de baas te kunnen. Zo verkoop jij meer, sneller en aan een hogere prijs.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in renovatie verschillende vastgoedmakelaars geruststelt. Het geeft hen de kennis en know-how om bouwprojecten te verkopen aan een betere prijs. Het zorgt er bovendien voor dat ze potentiële kopers een beter beeld kunnen geven van de mogelijkheden van hun nieuwe thuis. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0