Vastgoed/Klussen

Klussen

Ben jij een handige harry die graag klusjes uitvoert? Perfectioneer dan je skills met een van deze praktijkgerichte opleidingen en behaal vlug je diploma.

nieuwste renovatietechnieken

leer van vastgoed-experts

met de beste materialen

inzicht in duurzaam onderhoud

betere klusvaardigheden

zelfstandig klussen

efficiënt opknappen

woningen verbeteren

klusprojecten realiseren

word expert in vastgoed


noCoursesWithinSubtheme Klussen


beSureOfYourFuture

Ben jij een geboren verkoper? Dan weet je dat sommige mensen het potentieel moeten zien voor ze toehappen. Neem daarom zelf het heft in handen en maak van elk huis een thuis. Onze docenten leren je alles van elektriciteit tot tegels leggen. Zo verkoop je elke woning met gemak. Wil je professioneel aan de slag? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als vastgoedkantoor willen we ervoor zorgen dat nieuwe woningen zo kort mogelijk op de markt staan. We willen er dus voor zorgen dat kopers meteen het potentieel zien en een wow-gevoel krijgen. Daarom hebben we allemaal een opleiding interieur in afstandsonderwijs gevolgd. Nu zorgen we er altijd voor dat kandidaat-kopers meteen binnenstappen in het huis van hun dromen. Onze kopers zijn gelukkiger, onze verkopers zijn gelukkiger en wij verkopen sneller, beter en met meer marge dan ervoor. - employerSpeaks

Klussen

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elk klusje tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of - beter nog - creëer meerwaarde in een woning en zet ze op de markt. Een diploma als doe-het-zelver brengt dus ook heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanmaken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elke verbouwing. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Klussen, hundredPercentOfTheTime

Klusjes zijn makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke klus de baas te kunnen. Zo verkoop jij je woningen sneller, makkelijker en aan een hogere prijs.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een extra diploma doe-het-zelf of vastgoed mensen heel wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte invesstering in jezelf, je toekomst en elk woningproject waar je ooit mee in aanraking komt. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van stielmannen. En voor mensen die in de vastgoedsector werken en tegen een strakke deadline makkelijker willen verkopen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Een simpele renovatie of schilderbeurt kan de waarde van een woning drastisch verhogen.
  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.