Vastgoed/Immo Design en styling

Immo Design en styling

Wil je in vastgoed aan de slag? Wie weet schuilt er een verborgen interieurvormgever in jou! Schrijf je nu in en leer van elk huis een thuis maken.

stijlvolle interieurs

les van interieur-experts

functionele inrichtingen

met licht spelen

volgens de nieuwste trends

esthetisch design

inspirerende vastgoedcursus

interieurstudies op maat

up-to-date interieursoftware

ruimtelijke vormgeving


allCoursesWithinSubtheme Immo Design en styling

AutoCAD, start in diverse sectoren dankzij AutoCAD

Volg de opleiding AutoCAD en word een krak in je vak als AutoCAD-Tekenaar.

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Colorist.

availableVia

Feng Shui, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Feng Shui en word een krak in je vak als Feng Shui-Designer.

Interieurstylist - Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de expertcursus Interieurstyling en start je eigen onderneming.

Interieurstyling

Interieurstylist Allround

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Interieurstylist en word een krak in je vak als Interieurstylist.

Interieurstyling

Interieurstylist Basis

Interieurstylist Basis, cpProfessionWithFuture

Behaal je diploma Interieurstylist Basis en ga professioneel aan de slag.

Interieurstyling

Interieurstylist Expert

Interieurstylist Expert, maak elke kamer een meesterwerk

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia

Interieurstyling

Verlichtingsadviseur

Verlichtingsadviseur, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en ga meteen aan de slag als Verlichtingsadviseur.

availableVia


beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt zekerheid. Mensen blijven bouwen en verbouwen, maar vooral ook kopen en verkopen. Vastgoedmakelaars moeten met een heel gelijkaardig product zich toch weten te onderscheiden. Interieurspecialisten zijn de oplossing! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding interieurvormgeving in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als vastgoedkantoor. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van hun eigen woning en hebben een realistisch beeld van wat onze klanten willen. - employerSpeaks

Interieurstyling

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die van elk huis een thuis kunnen maken. Ze willen experts met stijlgevoel die personen met woningen kunnen verbinden. Jij kan die expert zijn. Een diploma als expert in interieur brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk vastgoedproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Immo Design en styling, hundredPercentOfTheTime

Interieurvormgeving en design is altijd aan nieuwe trends onderhevig. Het is met andere woorden een job die nooit stil staat. Het internet, televisie en magazines zijn daarbij een grote invloed op jouw potentiële klanten. Maar sociale media neemt toch een eerste plaats in. Influencers bepalen steeds meer wat hip is, en wat niet.

Toen we voor het eerst een huis kochten, wisten we niet waar we moesten beginnen. Een vormgever inschakelen bleek al snel te duur. We dachten dat we even goed zelf interieurvormgeving konden leren. De opleiding was een stuk goedkoper dan zelf iemand te betalen. Bovendien hebben wij nu alle kennis om te doen wat we willen. Het is een investering in onszelf, de toekomst en in ons nieuwe huis. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in vastgoed en specifiek in interieurdesign veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om vlot te verkopen. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen of een renovatie wil leiden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Interieurvormgeving bestaat al sinds de prehistorie. Vanaf de mens zijn nomadische bestaan achter zich liet, koos hij ervoor om zijn huis te decoreren.
  • Interieurtrends verschillen niet enkel per tijdperk, maar ook per plaats. De trends in Mexico zijn bijvoorbeeld anders dan die van Ijsland.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.