Vastgoed /Immo Design en styling

Immo Design en styling

Wil je in vastgoed aan de slag? Wie weet schuilt er een verborgen interieurvormgever in jou! Schrijf je nu in en leer van elk huis een thuis maken.

behaal je waardevolle diploma

les van interieur-experts

combineer theorie en praktijk

volg les in jouw buurt

ontdek de online leeromgeving

krijg praktijkgericht les

studeer waar en wanneer je wil

kies interieurstudies op maat

jaren ervaring in interieur

erkende kwaliteit


allCoursesWithinSubtheme Immo Design en styling

AutoCAD, start in diverse sectoren dankzij AutoCAD

Volg de opleiding AutoCAD en word een krak in je vak als AutoCAD-Tekenaar.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Colorist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Feng Shui, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Feng Shui en word een krak in je vak als Feng Shui-Designer.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Interieurstylist (Gevorderden), cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Interieurstylist Gevorderd en lanceer je carrière als Interieurstylist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Interieurstylist - Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Interieurvormgever.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Interieurstylist en word een krak in je vak als Interieurstylist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Verlichtingsadviseur, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Verlichtingsadviseur.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt zekerheid. Mensen blijven bouwen en verbouwen, maar vooral ook kopen en verkopen. Vastgoedmakelaars moeten met een heel gelijkaardig product zich toch weten te onderscheiden. Interieurspecialisten zijn de oplossing! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding interieurvormgeving in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als vastgoedkantoor. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van hun eigen woning en hebben een realistisch beeld van wat onze klanten willen. - employerSpeaks

Interieurstyling

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die van elk huis een thuis kunnen maken. Ze willen experts met stijlgevoel die personen met woningen kunnen verbinden. Jij kan die expert zijn. Een diploma als expert in interieur brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk vastgoedproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Immo Design en styling, hundredPercentOfTheTime

Interieurvormgeving en design is altijd aan nieuwe trends onderhevig. Het is met andere woorden een job die nooit stil staat. Het internet, televisie en magazines zijn daarbij een grote invloed op jouw potentiële klanten. Maar sociale media neemt toch een eerste plaats in. Influencers bepalen steeds meer wat hip is, en wat niet.

Toen we voor het eerst een huis kochten, wisten we niet waar we moesten beginnen. Een vormgever inschakelen bleek al snel te duur. We dachten dat we even goed zelf interieurvormgeving konden leren. De opleiding was een stuk goedkoper dan zelf iemand te betalen. Bovendien hebben wij nu alle kennis om te doen wat we willen. Het is een investering in onszelf, de toekomst en in ons nieuwe huis. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in vastgoed en specifiek in interieurdesign veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om vlot te verkopen. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen of een renovatie wil leiden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Interieurvormgeving bestaat al sinds de prehistorie. Vanaf de mens zijn nomadische bestaan achter zich liet, koos hij ervoor om zijn huis te decoreren.
  • Interieurtrends verschillen niet enkel per tijdperk, maar ook per plaats. De trends in Mexico zijn bijvoorbeeld anders dan die van Ijsland.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0