Management

Wil jij leren hoe je succesvol een event organiseert? Sta je te popelen om je eigen hotel, hostel of B&B te managen? Of wil je aan de slag als toerisme- en recreatiemanager? Dan hebben wij de perfecte cursussen voor jou!

Kies uit ons aanbod management-cursussen. Stuk voor stuk stomen ze je klaar om de toeristische sector te veroveren. Ze zijn als thuiscursus en in groepslessen beschikbaar. Kies welke het beste bij jou past en ga binnenkort aan de slag als manager!

voor organisatietalenten

alles over eventplanning

hotels en events managen

les van ervaren managers

een job in de toerismesector

events in goede banen leiden

hotel, hostel of B&B managen

de toerismesector veroveren

alles over events en toerisme

een topmanager worden


allCoursesWithinSubtheme Management

Eventmanager, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Eventmanager en word een krak in je vak als Eventmanager.

Hotelmanager, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Hotelmanager en word een krak in je vak als Hotelmanager.

Management in toerisme

Theesommelier

Theesommelier, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Theesommelier en word veelzijdig Theekenner.

availableVia

Toerisme en Recreatie, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Toerisme en Recreatie en word een krak in je vak als reisagent.


beSureOfYourFuture

Met een opleiding uit het subthema management beschik je over alle middelen om je carrière in toerisme en recreatie in eigen handen te nemen. Een carrière als eventmanager, hotelmanager of toerisme- en recreatiemanager? Jij maakt je dromen als ondernemer zelf waar! Als zelfstandige hoef je geen lastige sollicitatiegesprekken te ondergaan en ben je je eigen baas!  Met een diploma toon je aan dat je over alle nodige skills beschikt om meteen professioneel te starten. 

Wij zoeken bij ons evenementenbureau geregeld eventmanagers of recreatiemanagers met de nodige managementskills. Wanneer een sollicitant met een diploma van jullie school op gesprek komt, weten we dat hij/zij al over een aantal mooie skills beschikt om vlot op te starten. - employerSpeaks

Management in toerisme

trendsCapitalized

De toeristische sector en de evenementensector zijn onderhevig aan voortdurende verandering. Inspelen op wat er in de maatschappij gebeurt is cruciaal in het toerisme. Je kunt niet alles voorzien maar een aantal zaken wel, als je de signalen weet te herkennen. Outdoor evenementen kennen tegenwoordig een grote opmars.

Management, hundredPercentOfTheTime

De aanhoudende digitalisering en globalisering van alle mogelijke processen is ook volledig doorgedrongen in de toerisme- en evenementensector. Apps, online marketing en sociale media zijn uiterst belangrijk als jij een succesvolle business wilt runnen. Wees dus zeker bereid om bij te leren en up-to-date te blijven!

De cursus Eventmanager is echt een aanrader! Ik volgde de cursus een jaar geleden en verzorg nu met mijn evenementenbureau trouwfeesten, communiefeesten en concerten. De cursus is heel veelzijdig en de docent geeft prima advies! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze managementcursussen worden gegeven door echte professionals. Stuk voor stuk hebben ze een overvloed aan ervaring en adviezen die ze maar al te graag met hun studenten delen. Je krijgt persoonlijke begeleiding, waardoor je meteen aan je droom kan beginnen werken wanneer je afstudeert. Afgestudeerde studenten die we terug tegenkomen, zeggen vaak dat het een van hun beste beslissingen ooit is geweest.

niceToKnowHeader

  • Een van de meest succesvolle jaarlijkse events van België is uiteraard Tomorrowland. Met ongeveer 400 000 bezoekers van meer dan 100 landen is het een van de grootste evenementen ter wereld.
  • De globale toerisme-industrie is de grootste industrie ter wereld en is in totaal rond de 6.7 triljoen Euro waard. 
  • De top 5 populairste bestemmingen zijn: Frankrijk, de VS, Spanje, China en Italië. Osaka in Japan is de snelst groeiende bestemming wereldwijd.