Techniek/Renovatie

Renovatie

Klaar om alles te leren over renovatietechnieken? En werk je graag met je handen? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou! Schrijf je nu in en leer hoe je elke project tot een goed einde brengt.

oude woningen opknappen

les van renovatie-experts

praktijkgerichte lessen

elk huis leefbaar maken

de mooiste renovatieprojecten

sanitair en elektriciteit

je eigen renovatiezaak

renovatie en onderhoud

hout- en dakbewerking

alles over glas, tegels & hout


allCoursesWithinSubtheme Renovatie

Renovatie

Dakdekker

Dakdekker, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Dakdekker en bouw je expertise uit.

availableVia

Elektricien, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Elektriciteit en word een krak in je vak als Elektricien.

Renovatie

Elektricien - Doe-Het-Zelver

Elektricien - Doe-Het-Zelver, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Elektricien - Doe-Het-Zelver en verbouw je eigen huis.

availableVia

Renovatie

Loodgieter Allround

Loodgieter Allround, cpProfessionWithFuture

Behaal je Diploma Sanitair en ga professioneel aan de slag.

availableVia

Renovatie

Loodgieter CV & Gas

Loodgieter CV & Gas, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Loodgieter CV & Gas en bouw je expertise uit.

availableVia

Renovatie

Loodgieter sanitair

Loodgieter sanitair, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Loodgieter Sanitair en bouw je expertise uit.

availableVia

Onderhoudstechnicus, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Onderhoudstechnicus en word een krak in je vak als Onderhoudstechnicus.

Renovatie

Stukadoor

Stukadoor, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Stukadoor en bouw je expertise uit.

availableVia

Renovatie

Tegelzetter

Tegelzetter, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Tegelzetter en bouw je expertise uit.

availableVia


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en vooral ook renoveren. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair aanleggen. Klaar om expert in renoveren te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Vorige zomer was extra druk op renovatievlak. Veel mensen besloten eindelijk werk te maken van hun woning. En omdat ik graag tegen elke potentiële job “ja” zeg, besloot ik een assistent in dienst te nemen. Iemand die elektriciteit in afstandsonderwijs gevolgd had. Ik wist dat hij elke job de baas kon, omdat hij ook al zijn stage bij mij gelopen had. Dankzij hem kreeg ik heel wat nieuwe klanten en zit mijn jaar nu voller dan ooit. - employerSpeaks

Renovatie

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elke renovatie tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als doe-het-zelver brengt dus ook heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Renovatie, hundredPercentOfTheTime

Renoveren is makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke renovatie de baas te kunnen.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in renovatie en bouwtechnieken mensen heel wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.