Techniek /Doe-het-zelf

Doe-het-zelf

Wil jij ook van alle markten thuis zijn en een job scoren in de technische sector? Volg dan een van deze doe-het-zelfopleidingen en leer het vak van onze topdocenten.

krijg les bij jou in de buurt

leer van doe-het-zelf experts

behaal je waardevolle diploma

combineer theorie en praktijk

oefen meteen thuis

ontdek de online leeromgeving

start meteen je eigen zaak

krijg een up-to-date cursus

met docenten uit het werkveld

leer de nieuwste technieken


allCoursesWithinSubtheme Doe-het-zelf

Aannemer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Dakdekker, cpProfessionWithFuture

Kies voor de cursus Dakdekker en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Elektricien, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de avondcursus Elektriciteit en word veelzijdig Elektricien.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Elektricien - Doe-Het-Zelver, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Elektricien - Doe-Het-Zelver leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter (Sanitaire Installaties), cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Sanitair en word een krak in je vak als Loodgieter.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Sanitair en word een krak in je vak als Loodgieter.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter CV & Gas, cpProfessionWithFuture

Behaal je Diploma Loodgieterij en ga professioneel aan de slag.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Metser, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Metselen en start meteen als Bouwvakker.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schrijnwerker, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Houtbewerking en word een krak in je vak als Schrijnwerker.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Stukadoor, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Stukadoor en word veelzijdig Stukadoor.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Tegelzetter, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Tegelzetten en word veelzijdig Tegelzetter.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

De bouwsector is een van de grootste werkgevers van dit land. En toch heeft de sector het altijd heel druk. Daarom hebben meer en meer mensen zin om het heft in eigen handen te nemen. Ze willen thuis zelf kunnen klussen. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair aanleggen. Zo word je in no time je eigen aannemer. Wil je professioneel aan de slag? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Vorige zomer was extra druk op klusgebied. En omdat ik graag tegen elke potentiële job “ja” zeg, besloot ik een assistent in dienst te nemen. Iemand die elektriciteit in afstandsonderwijs gevolgd had. Ik wist dat hij elke job de baas kon, omdat hij ook al zijn stage bij mij gelopen had. Dankzij hem kreeg ik heel wat nieuwe klanten en zit mijn jaar nu voller dan ooit. - employerSpeaks

Doe-het-zelf

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elk klusje tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject Een diploma als doe-het-zelver brengt dus ook heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elke verbouwing. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Doe-het-zelf, hundredPercentOfTheTime

Klusjes zijn makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke klus de baas te kunnen.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in doe-het-zelf en bouwtechnieken mensen heel wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van stielmannen. En voor mensen die zelf stielman of -vrouw willen worden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0