Sport/Professional yoga

Professional yoga

Yoga is de laatste decennia enorm populair geworden in het Westen. Het biedt veel voordelen voor het lichaam én de geest, en het is ook gewoonweg enorm leuk. Ben jij gepassioneerd door yoga en wil je leren hoe je zelf yogalessen geeft? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod Professionele Yoga. Wij zorgen ervoor dat je alles weet en kunt dat je nodig hebt om zelf mensen yoga aan te leren.

In de opleiding Yoga-instructeur leer je hoe je je innerlijke rust terugvindt en hoe je die kennis kan delen met anderen. Maak kennis met de belangrijkste yoga-oefeningen, ontdek de do's en don'ts en leer je lichaam, geest en gevoel beheersen. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je alles over de spirituele achtergrond van yoga en wandel je met een ontspannen gevoel weer buiten!

Bij Ashtanga Yoga wordt gefocust op de kracht en de energie die in je stroomt. Het is een soort dansende vorm van yoga, elegant en vloeiend. Je leert de energie tijdens de lessen optimaal benutten om de sequenties uit te voeren. Deze yogavorm brengt bijzonder veel voldoening voor het lichaam en de geest. Na een sessie voel je je als het ware herboren en heb je meer ruimte om te denken en jezelf te ontwikkelen.

Yoga is ook perfect voor kinderen. Niet alleen zijn ze van nature uit flexibel, ze beleven ook veel plezier aan yoga, leren onbewust ontspannen, en krijgen zo alle voordelen van lichamelijke en fysieke rust mee. Je kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren. Je leert er alles over in de cursus Kinderyoga-instructeur.

zin in zen

een evenwichtige carrière

alles over yoga

yoga van A tot Z

verschillende vormen van yoga

klanten & carrière in balans

een vitale baan

een boeiende carrière

yogalessen voor iedereen

lichamelijke en fysieke rust


allCoursesWithinSubtheme Professional yoga

Ashtanga Yoga, laat anderen stralen van binnenuit

Start vandaag met de virtual class Ashtanga Yoga en maak werk van je passie!

Professional Yoga

Ouder-kind Yoga

Ouder-kind Yoga, cpProfessionWithFuture

Volg de cursus Ouder-kind Yoga en ervaar onze leerzame praktijklessen.

availableVia

Professional Yoga

Yoga Instructeur

Yoga Instructeur, help als yoga-instructeur iedereen innerlijke rust vinden

Volg de opleiding Yoga Instructeur en word een krak in je vak als Yogadocent.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar ervaren yoga-instructeurs die een professionele opleiding hebben gevolgd is groot. Steeds meer mensen willen genieten van begeleide yoga-sessies. Dankzij onze opleidingen is het een toegankelijk vak voor iedereen met een passie voor yoga. Met een diploma van onze school bewijs je jouw expertise en ga je meteen aan de slag.

Bij onze yogastudio werven we regelmatig nieuwe lesgevers aan om professioneel yogalessen te geven. Het is altijd een pluspunt als ze een diploma van avond- of afstandsonderwijs hebben. Dan zijn we zeker dat ze mee zijn met de nieuwste trends en genoeg praktijkkennis hebben. - employerSpeaks

Professional Yoga

trendsCapitalized

Online yoga wint aan populariteit. Het grote voordeel is dat mensen niet allemaal samen naar één plek moeten komen om yoga te doen. Ze kunnen gewoon van thuis uit yogalessen volgen, zowel livesessies op vaste tijdstippen of opgenomen filmpjes die ze kunnen volgen wanneer ze willen. Die flexibiliteit is ontzettend handig in de drukke maatschappij van nu. Bovendien spaart het tijd uit voor zowel de yoga-instructeurs als de deelnemers. Win-win!

Professional yoga, hundredPercentOfTheTime

Er worden steeds meer variaties ontworpen op bestaande yogasoorten. Tegenwoordig heb je de gekste combinaties zoals yoga tussen de geitjes, op een paard, op een surfbord, op een slackline, terwijl je lacht, terwijl je loopt of terwijl je bier drinkt. Of elke variant ook echt een voordeel biedt, valt nog te bezien. Maar leuk en origineel zijn ze in ieder geval wel!

Ik volgde vorig jaar de cursus Yoga-instructeur. Dankzij die cursus weet ik perfect hoe ik de verschillende yogatechnieken zelf moet uitvoeren en ook kan aanleren aan anderen. Omdat de cursus zo praktijkgericht is, kon ik meteen aan de slag gaan en yogalessen beginnen geven. Heerlijk om dag in, dag uit bezig te zijn met yoga! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Mensen vragen vaak of ze voor onze cursussen Yoga-instructeur al veel moeten weten over yoga of de technieken volledig onder de knie moeten hebben. Dat is zeker niet vereist voor deze cursussen. Als je graag yoga doet en veel motivatie hebt, dan is dat al meer dan genoeg. De rest leer je in de cursus wel, van de basis tot de gevorderde details!

niceToKnowHeader

  • Er zijn meer dan 100 verschillende stijlen van yoga.
  • Yoga is meer dan 5000 jaar oud. Het is een van de oudste disciplines ter wereld.
  • Het wordt gezien als een van de meest succesvolle producten van de globalisatie.
  • Twee keer per week yoga doen, vermindert depressie en stress.