Indische Therapie

Ben jij al even als therapeut aan de slag? Of ben je geïnteresseerd in de mystiek van Indische therapie? Dan zit je hier op de juiste plaats. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

Je leert alles over indische therapie. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je met jouw kennis ook echt in de praktijk aan de slag kan. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles leert wat je nodig hebt om een expert te worden.

ayurvedische heling ontdekken

ayurvedische wijsheid

Indische heling

harmonie via Indische therapie

balans en vitaliteit

alles over indische therapie

yoga voor alle leeftijden

natuurlijke helingstechnieken

les van gezondheidsexperten

expert in indische therapie


allCoursesWithinSubtheme Indische Therapie

Ashtanga Yoga, laat anderen stralen van binnenuit

Volg de up-to-date virtual class Ashtanga Yoga!

Indisch

Ayurvedisch Coach

Ayurvedisch Coach, breng het leven van je cliënten weer in balans

Volg de opleiding Ayurveda en word een krak in je vak als Ayurvedisch Coach.

availableVia

Indisch

Ayurvedisch Therapeut

Ayurvedisch Therapeut, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Ayurveda en start meteen als Ayurveda Therapeut.

availableVia

Indisch

Kinderyoga Instructeur

Kinderyoga Instructeur, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Kinderyoga Instructeur en start je eigen bedrijf.

Indisch

Yoga Instructeur

Yoga Instructeur, help als yoga-instructeur iedereen innerlijke rust vinden

Volg de opleiding Yoga Instructeur en word een krak in je vak als Yogadocent.

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een opleiding in de Indische therapie focus je op de kracht en energie. Deze opleidingen brengen bijzonder veel voldoening voor het lichaam en de geest. Na Indische therapie voel je jezelf als het ware herboren en heb je meer ruimte om jezelf of anderen te doen ontwikkelen. Indische therapeuten beroepen zich op eeuwenoude en beproefde methoden. Bij hun therapieën wordt vaak het spirituele aan het fysieke gekoppeld, waardoor zowel je lichaam als je geest gezuiverd worden. Jouw diploma vergroot bovendien exponentieel je kansen op de arbeidsmarkt. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen verrichten vaak heel wat schade, maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden en hebben alle technieken perfect in de vingers om als volwaarde zelfstandige masseur te starten. - employerSpeaks

Indisch

trendsCapitalized

Heel wat mensen zoeken tegenwoordig authenticiteit op. Veel mensen willen teruggrijpen naar technieken en geschiedenis die heel wat charme en rijkdom hebben. Oosterse en Indische massages spelen daar ontzettend op in. Geen wonder dus dat de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent zal groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt.

Indische Therapie, hundredPercentOfTheTime

In de Indische therapie wordt er zeer veel gewerkt met verschillende olieën, die steeds steeds beter en specifieker worden. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden. Tegenwoordig bestaan er al heel wat technologieën om de lichaamsenergie te lezen. Er wordt vooral gecommuniceerd met het deel van het lichaam waar een toestel op geplaatst wordt. Door zwak-elektronische signalen uit te zenden op dat deel, en dan te ‘luisteren’ naar de reactie die het lichaam daarop geeft, leer je het lichaam analyseren.

Ik heb vroeger een opleiding in ashtanga yoga gevolgd. Doordat deze yoga zich focust op de kracht en de energie die in je stroomt, heb je na zo een sessie bijzonder veel voldoening voor het lichaam en de geest. Het heeft me echt vooruit geholpen. Na een sessie voelde ik me als het ware herboren en had ik meer ruimte om te denken en mezelf te ontwikkelen. Daarom wou ik als zelfstandige ook lesgeven om anderen te kunnen begeleiden naar een gezonder leven. Ondertussen doe ik het als zelfstandige in bijberoep. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Indische massages en therapieën staan garant voor pure rust. De Indische massage maakt deel uit van de Ayurveda. Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken aan en probeert die dan ook echt uit.

niceToKnowHeader

  • Indische hoofdmassage kan migraine effectief bestrijden.
  • Indische therapieën boosten het immuunsysteem.
  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg.