Schrijven/Blogs

Blogs

Wil jij je eigen leven, je bedrijf of je product online in de spotlights zetten? Wil jij je schrijftalenten verzilveren en je digitale en commerciële knowhow aanscherpen? Dan hebben wij dé opleidingen voor jou! Ontdek hoe je met jouw woorden mensen aanzet tot actie.

Je leert een trendy blog bouwen, onweerstaanbare artikels schrijven en massa´s volgers scoren. Blogs zijn een cruciale bouwsteen van elk succesvol marketingplan. Wacht niet te lang en spring mee op de content marketingkar. Daar plukken jij én jouw bedrijf de winstgevende vruchten van!

goed voor op je cv

vol tips & tricks

praktijkgericht & up-to-date

geen voorkennis nodig

inclusief online lesmateriaal

op maat gemaakte cursussen

voor schrijftalenten

bloggen 101

dé weg naar online succes

bloggen als de beste


allCoursesWithinSubtheme Blogs

Blogger, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Blogger en word veelzijdig Blogger.

availableVia

Copywriter, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Copywriter en word een krak in je vak als Copywriter.

Creatief Schrijven, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de avondcursus Creatief Schrijven en word veelzijdig Schrijver.

Bloggen

Nederlands - spelling

Nederlands - spelling, versterk jouw positie op de arbeidsmarkt

Volg de opleiding Spelling en word een krak in je vak als Spellingsexpert.

availableVia

Bloggen

Online Copywriting

Online Copywriting, cpProfessionWithFuture

Behaal je Diploma Online Copywriting en ga professioneel aan de slag.

availableVia


beSureOfYourFuture

Als opgeleide blogger ga je aan de slag als zelfstandige of in loondienst bij een bedrijf of een marketingbureau. Jij levert de content aan die bedrijven helpt hun product of service te verkopen. Blogs zijn een essentiële schakel in elk succesvol marketingplan. Daarom gaat er altijd werk zijn voor een blogger met een goede pen.

Een professionele blogger is een echte aanwinst voor elke ondermeming. Goede content is niet evident, en daarom zorg je er best voor dat je een professionele blogger aanneemt als je resultaten wilt zien. Het verschil tussen bloggers zonder opleiding of met een professionele opleiding is enorm. Als ze een diploma van jullie school op hun cv hebben staan, weten we zeker dat ze de nodige expertise bezitten om een uitstekende aanwinst te zijn. - employerSpeaks

Bloggen

trendsCapitalized

Blogs worden steeds meer gebruikt om handige info over te brengen. Door tips & tricks of nieuws uit het vakgebied op een leuke manier aan de man te brengen, zorg je ervoor dat je een vertrouwensband opbouwt met je lezer. Daardoor gaan ze sneller naar jouw product grijpen wanneer ze er nood aan hebben.

Blogs, hundredPercentOfTheTime

Een super handige tool voor schrijvers zijn spellingcheckers. Het is echt onacceptabel om spel- of typfouten in je finale tekst te hebben staan. Tegenwoordig geven de betere spellingcheckers ook tips over de leesbaarheid van je tekst. Zo vermijd je makkelijker te lange en complexe constructies en verouderde terminologie.

Schrijven is altijd al mijn ding geweest. Blogger worden was daarom een logische carrièremove. Het probleem was dat ik nog veel te leren had. Ik besloot een professionele cursus te volgen, zodat ik alles wat ik nodig had om te slagen in één duidelijk pakket had. Dat bleek een zeer goede keuze te zijn; na enkele maanden was ik helemaal mee met het reilen en zeilen van de blogwereld en begon ik als freelance blogger. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Een vraag die we vaak krijgen over onze blogopleidingen is of je goed moet kunnen schrijven vooraleer je de opleiding kan starten. Dat is niet nodig. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je een vlotte pen hebt, maar geen must. In de opleiding ontdek je een hoop schrijftips die je schrijftalent ongetwijfeld verbeteren. Er is dus geen reden om niet te starten me een nieuwe opleiding!

niceToKnowHeader

  • De meeste bloggers zijn tussen 21 en 35 jaar oud.
  • Blogs zorgen ervoor dat je geloofwaardigheid en autoriteit verhoogt.
  • Afbeeldingen in je blogs zetten zorgt ervoor dat je blog 94% meer keer bekeken wordt.
  • Een actieve en up-to-date blog toont aan dat je onderneming geeft om haar klanten.