Medisch

Heb je al enige voorkennis als schoonheidsspecialist en wil je je klanten meer bieden? Volg dan een medisch-cosmetische opleiding en krijg innovatieve technieken in de vingers. Onder professionele begeleiding leer je je klanten medisch behandelen en lever je verbluffende resultaten af.

innovatieve technieken

doeltreffende behandelingen

zichtbare resultaten

snel effect

met professionele begeleiding

extra dienst in je aanbod

les van ervaren vakexperten

praktijkgerichte lessen

moderne apparatuur

verbluffende resultaten


allCoursesWithinSubtheme Medisch

medisch-cosmetisch

Anatomie en Cosmetologie

Anatomie en Cosmetologie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Anatomie en Cosmetologie en word Schoonheidsspecialist.

availableVia

medisch-cosmetisch

Gespecialiseerd Voetverzorger

Gespecialiseerd Voetverzorger, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Medische pedicure en start meteen als Voetspecialist.

availableVia

medisch-cosmetisch

Voetverzorger Experttraining

Voetverzorger Experttraining, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Medische pedicure en start meteen als Pedicure.

availableVia


beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. En dat succes neemt steeds toe. Zowel mannen als vrouwen doen vaker en vaker een beroep op een medische of cosmetische behandeling. Ze willen er verzorgd uitzien en ze willen gezonder leven. Twee dingen die almaar vaker met succes worden geassocieerd. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek heeft een groot aantal medewerkers van ons er een opleiding opzitten aan jullie school. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen. - employerSpeaks

medisch-cosmetisch

trendsCapitalized

Meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze willen verzorgde handen en nagels, maar ze willen er ook goed uitzien en blijven uitzien. Voorkomen wordt in het professionele leven ook een bepalende factor. Als je promotie wil behalen, help er verzorgd uitzien altijd. Het wordt op gelijke hoogte geplaatst met ambitie en succesvol zijn.

Medisch, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen.

Ik was al enkele jaren aan de slag als schoonheidsspecialiste toen ik per ongeluk een advertentie zag over een opleiding laserontharing aan jullie school. Ik heb eerst nog een aantal scholen vergeleken, maar ik koos uiteindelijk voor jullie professionaliteit. Dankzij de lessen van de docent kon ik snel zelf aan de slag. Ik kocht het nodige materiaal aan breidde mijn diensten in het salon uit. Met succes! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleiding is een absolute must voor iedereen die in de schoonheidszorgen terecht wil komen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten.

niceToKnowHeader

  • Schoonheid is niet alleen subjectief. Het is cultuurgebonden. Ieder land heeft zo zijn eigen schoonheidsidealen.
  • Laserontharing - oorspronkelijk voor vrouwen bedoeld - vindt steeds meer zijn weg naar mannen. Zo wordt gezichtsbeharing, of haar op de rug of schouders vaker permanent weggewerkt.
  • Met de opkomst van heel wat onprofessionele behandelingscentra gaan klanten steeds vaker vragen naar diploma's of ervaring. Als beauty expert moet je hun vertrouwen winnen. Door je diploma via onze school te behalen toon je aan dat je over de nodige kennis en skills beschikt.