Schoonheidszorgen /Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Als schoonheidsspecialist is het van essentieel belang dat je perfect weet hoe je het gelaat van je klanten moet verzorgen. Elke huid vraagt immers een eigen aanpak. Tijdens deze opleidingen leer je verschillende technieken toepassen en leer je alles over de huid. Zo behaal je snel een waardevol diploma!

verzorgende behandelingen

doeltreffende technieken

herstellend en voedend

voor een stralende huid

ook voor beginners

les van ervaren beauty experts

nadruk op praktijkoefening

extra troef op je cv

met zichtbare resultaten

geen voorkennis vereist

allCoursesWithinSubtheme Gelaatsverzorging

Bindweefselmassage, cpProfessionWithFuture

Stimuleer het herstellende vermogen van de huid met deze massagetechniek.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Gelaatsverzorging, cpProfessionWithFuture

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Gelaatsverzorging.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Natuurlijke Cosmetica, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je chemische beautyproducten vervangt door natuurlijke cosmetica.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schoonheidsspecialist, cpProfessionWithFuture

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schoonheidsspecialist (Allround), cpProfessionWithFuture

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schoonheidsspecialist (Uitgebreid), cpProfessionWithFuture

Leer alles over gelaatsbehandelingen, make-up, manicure, massage en meer in 6 modules.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

In de beautysector is altijd vraag naar goede skin care treatments. Wie als schoonheidsspecialist start, moet deze technieken dan ook perfect kunnen uitvoeren en altijd mee zijn met de laatste nieuwe methodes. Met een diploma van onze school toon je aan dat je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt!

Met een degelijke opleiding kom je al héél ver. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere schoonheidsspecialisten. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Absoluut een meerwaarde op je CV! - employerSpeaks

gelaatsverzorging

trendsCapitalized

Steeds meer consumenten denken dieper na over de producten die ze kopen. Milieu speelt daar de laatste tijd een ontzettend belangrijke rol in! Er zijn alsmaar meer merken van huidverzorgingsproducten die minder verpakking (en dus ook afval) produceren of zelfs volledig zero waste gaan. In sommige winkels kan je zelfs een refill vragen van je favoriete crèmes. Daarnaast bestaat de samenstelling van verschillende producten steeds meer uit natuurlijke ingrediënten.

Gelaatsverzorging, hundredPercentOfTheTime

Elk jaar opnieuw zijn er heel wat trends en marktontwikkelingen relevant voor bedrijven en merken binnen de schoonheidsbranche. Op de cosmeticamarkt vindt tegenwoordig nog steeds een verschuiving plaats: aankopen van het meer traditionele kanaal zoals de supermarkt of een parfumerie, verschuift steeds meer naar de lifestylewinkels, modewinkels en online stores.

Het is altijd mijn droom geweest om schoonheidsspecialiste te worden. Vorig jaar besloot ik mijn droom te realiseren en schreef me in voor een opleiding aan deze school. De docenten legden alles heel geduldig uit en gaven superhandige tips. Ik behaalde mijn diploma op sneltempo en ondertussen werk ik al vier maanden in een beautycenter. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Dit zijn heel populaire opleidingen voor mensen die in de beautysector willen werken. Onze docenten leiden je op van A tot Z en leggen alles geduldig uit. Ook wie al wat ervaring heeft en zich wil bijscholen kan aan onze school terecht voor specialisatiecursussen. Kortom, je vindt altijd wel een cursus die bij je past!

niceToKnowHeader

  • Schoonheid is niet alleen subjectief. Het is cultuurgebonden. Ieder land heeft zo zijn eigen schoonheidsidealen.
  • Rimpels ontstaan door de afname van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Woorden die je regelmatig ziet terugkomen op beautyproducten.
  • Gezichtsmaskers zijn eigenlijk een essentieel onderdeel van onze beautyroutine. Het helpt onze huid tegen onzuiverheden en zorgt ervoor dat de huid weer straalt!
  • Wist je dat je moet investeren in een zijden kussensloop? Die ‘kreukt’ je huid niet zo fel als een katoenen exemplaar en het voorkomt rimpels.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0