Familie

Word nu coach en help anderen balans te vinden in hun relaties en gezinsleven. Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk aan de kennis die je nodig hebt om een coach te worden die anderen echt vooruithelpt.

inzicht in het kinderbrein

alles over opvoeding

krijg les van familiecoaches

ouder-kinddynamiek begrijpen

beste gesprekstips

familietrauma's tackelen

carrière in familiebegeleiding

job in onderwijs of zorgsector

focus op herstel van relaties

met aandacht voor diversiteit


allCoursesWithinSubtheme Familie

opleiding familietherapie

Familiecoach

Familiecoach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Familiecoach en word veelzijdig coach.

availableVia

Kindercoach, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Kindercoach.

opleiding familietherapie

Psychologie van het Kind

Psychologie van het Kind, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Psychologie van het Kind en maak werk van je passie!

Relatiecoach, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Relatiecoach en word een krak in je vak als Relatietherapeut.


beSureOfYourFuture

We worden omringd door relaties, maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat is de invloed van die relaties op ons denken en ons handelen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat die relaties gezond blijven en ons op hun beurt gezond achterlaten? Dat ga jij ontdekken. Start nu met een cursus en ontgrendel de geheimen van familierelaties. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Onze eerste en enige familiecoach was iemand die zijn diploma in afstandsonderwijs had behaald. Zij slaagde er met veel geduld in om een moeilijke situatie weer recht te trekken en ons gezin weer samen te brengen. Ze bracht opnieuw rust in ons huis. Via oefeningen vonden we elkaar allemaal terug. - employerSpeaks

opleiding familietherapie

trendsCapitalized

Familierelaties komen de laatste jaren meer naar voren. Mensen praten sneller over hun gevoelens en over de band met hun kinderen en grootouders. Ze willen er ook sneller iets aan doen, en dat is goed voor iedereen met een eigen coaching- of therapiepraktijk. Als coach kom jij tegemoet aan de stijgende vraag voor specialisten. Je helpt gezinnen en families opnieuw elkaar te vinden en naar elkaar toe te groeien.

Familie, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen ervoor te zorgen dat er meer families gecreëerd worden. Toch hebben we nadien vaak niet de middelen om die relaties te onderhouden. Een coach is de oplossing. Als coach breng je mensen en gezinnen samen. Je leert hen omgaan met kinderen, ouderen en met elkaar.

Als coach besef ik heel goed dat bijscholing noodzakelijk is. De laatste jaren komen mensen vaker met problemen met hun kinderen over de vloer. Ze vinden het moeilijk om te connecteren. Dat is een heel specifiek probleem waar ik voordien eigenlijk geen ervaring mee had. De cursus in afstandsonderwijs was voor mij en mijn klanten perfect. Ik kon gemakkelijk op de noden inspelen van een groeiende groep klanten. Ik raad de cursus dan ook aan alle relatietherapeuten en familiecoaches aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen familiecoach zijn felbegeerd. We merken dat er veel interesse is om de banden tussen personen beter te begrijpen. Sommige studenten zijn op zoek naar antwoorden voor zichzelf, anderen willen hun kennis als therapeut of coach bijschaven. Allemaal vinden ze bij ons wat ze zoeken.

niceToKnowHeader

  • Een gezonde relatie betekent ook dat je zelf gezonder bent. Het verlaagt je hartslag, bloeddruk en stress.
  • Ongeveer 30% van de mensen heeft ooit een dating service gebruikt.
  • Er zijn wereldwijd meer dan 53.000 therapeut actief op de arbeidsmarkt.
  • Volgens onderzoek is ongeveer 98 procent van de klanten blij met wat een therapeut voor hen kon betekenen.