Persoonlijke Ontwikkeling/Beter communiceren

Beter communiceren

Wil jij duidelijk je boodschap verkondigen? En glashelder communiceren met jouw team, je baas of je partner? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in.

les van communicatie-experts

volg les bij jou in de buurt

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

up-to-date communicatielessen

studeer waar en wanneer je wil

begeleiding van professionals

krijg praktijkgericht les

behaal je waardevolle diploma

start meteen je eigen zaak

communiceer beter op het werk


allCoursesWithinSubtheme Beter communiceren

Leer beter communiceren

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Gesprekstechnieken en word veelzijdig Gesprekscoach.

availableVia

Leer beter communiceren

Je positie als leidinggevende

Je positie als leidinggevende, cpProfessionWithFuture

Behaal je Certificaat Positie als Leidinggevende en ga professioneel aan de slag.

Leer beter communiceren

Lichaamstaalexpert

Lichaamstaalexpert, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze cursus en word veelzijdig Lichaamstaalexpert.

availableVia

Leer beter communiceren

Mediation

Mediation , cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Mediation en word veelzijdig Conflictbemiddelaar.

availableVia

NLP, coach jezelf en anderen

Volg de opleiding NLP en word een krak in je vak als NLP-Coach.

Omgaan met weerstand, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Conflicten en word een krak in je vak als Bemiddelaar.

Leer beter communiceren

Oplossingsgericht werken

Oplossingsgericht werken, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Oplossingsgericht Werken en word een krak in je vak als Bedrijfscoach.

availableVia

Teamleader - motiveren, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte cursus in jouw buurt.


beSureOfYourFuture

Solliciteren gaat altijd beter met een portie zelfvertrouwen. Of misschien leer jij liever hoe je elk gesprek naar jouw hand zet? Dan zijn deze opleidingen gemaakt voor jou. Je leert uitkomen voor je mening, vol zelfvertrouwen gesprekken aangaan, feedback geven en conflicten vermijden. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Ik ben nooit echt een grote communicator geweest, maar toen ik de kans kreeg promotie te maken en plots een team onder me kreeg, moest ik wel. Ik heb me daarom meteen voor een gesprekstechnieken ingeschreven. Eigenlijk zou iedereen die ooit een team wil leiden, deze skills onder de knie moeten krijgen. Je leert er zoveel uit! Ik heb plots een eigen stem. Een stem waar mensen naar luisteren. - employerSpeaks

Leer beter communiceren

trendsCapitalized

NLP en conflictbemiddeling zijn veelgevraagde skills op elk cv. Maar ook glasheldere communicators wordt steeds vaker gezocht. Mensen die feedback kunnen geven op een manier die motiveert. Klaar voor deze uitdaging? Onze lessen worden gegeven door professionals met pakken ervaring. Zij geven je tal van tips&tricks, zodat jij elke situatie de baas kan.

Beter communiceren, hundredPercentOfTheTime

Sociale vaardigheden zijn iets van alle tijden. Toch is er een evolutie merkbaar. Soft skills worden steeds belangrijker. Werkgevers zien in dat een diploma of de juiste ervaring meestal niet genoeg zijn. Ze willen vooral de juiste mensen in hun team. Apps of computerprogramma’s kunnen die mensen nog niet herprogrammeren, maar coaches kunnen dat wel. Door wetenschappelijk-onderbouwde technieken toe te passen verbeter je jouw zelfvertrouwen, feedback-vaardigheden en manier van communiceren.

Ik vind het soms moeilijk om in te schatten wat andere mensen willen en hoe ze zich voelen. Ik kreeg die feedback vaak op mijn evaluatiegesprekken en besloot dan ook om er iets aan te doen. De opleiding gesprekstechnieken hielp me enorm verder. Ik merk ook meteen dat er een rust bij mijn collega’s gekomen is, dat er voordien niet was. Ik ga opnieuw met plezier naar het werk. Iedereen die beter wil communiceren zou deze cursussen moeten volgen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als meester-communicator heb je overal een stapje voor. Je komt makkelijker uit je woorden en kan je boodschap beter overbrengen. Dat heeft op meer plaatsen dan op je werk enorme voordelen. Ook privé kan je terugvallen op de tal van tips&tricks uit de les. Je krijgt een beter inzicht in lichaamstaal, leert met feedback omgaan en ze uitdelen en slaagt erin anderen rondom je te motiveren. Kortom: deze cursussen zijn voor iedereen geschikt.

niceToKnowHeader

  • Een positieve werkcultuur verhoogt de productiviteit en zorgt voor een lagere turn-over rate.
  • Lichaamstaal wordt voor drie dingen gebruikt: om verbale taal te vervangen, om verbale taal te versterken, of om iets bloot te geven wat je liever niet blootgeeft.
  • Het eerste boek over lichaamstaal is al meer dan 350 jaar oud.
  • Assertiviteit doet meer dan je standpunt helder maken. Het zorgt ervoor dat je je stress en zorgen beter kan filteren.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.
  • 10 tot 12 minuten plannen per dag kan een ondernemer tot 2 uur tijd besparen iedere dag. Weten waar je mee bezig bent en zorgvuldig plannen verhoogt dus je productiviteit.
  • De meeste mensen zijn op hun productiefst tussen half 9 en 12 uur ‘s ochtends. Wanneer je een dagplanning opstelt, hou je daar best rekening mee.
  • Volgens sommige studies kijkt 80 procent van de werknemers er tegenop om maandag te beginnen werken. Maar dat percentage zakt iedere dag tot en met vrijdag.
  • We worden gemiddeld iedere 8 minuten onderbroken door iets of iemand. Een gemiddelde onderbreking duurt dan weer 5 minuten. Dat is bijna 3 uur per dag.