Persoonlijke Ontwikkeling/Betere relaties aangaan

Betere relaties aangaan

Geboeid door relaties? En geef jij bovendien jouw vrienden altijd het beste advies? Dan schuilt er vast en zeker een relatietherapeut in jou.

volg les in jouw buurt

behaal je waardevolle diploma

combineer theorie en praktijk

oefen meteen al in de les

krijg les van een echte expert

volg een studie op maat

studeer waar en wanneer je wil

ontdek de online leeromgeving

krijg praktijkgericht les

ontvang een up-to-date cursus


allCoursesWithinSubtheme Betere relaties aangaan

Beter met relaties omgaan

Happiness Coach

Happiness Coach, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Happiness Coach.

availableVia

Relatiecoach, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Relatiecoach en word een krak in je vak als Relatietherapeut.

Beter met relaties omgaan

Sekscounselor

Sekscounselor, word professioneel sekscounselor

Praktijkgerichte en Professionele studie met vakdocent én Diploma.

availableVia

Beter met relaties omgaan

Single Coach

Single Coach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze cursus en word veelzijdig Single Coach.

availableVia


beSureOfYourFuture

We worden omringd door relaties. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat is de invloed van die relaties op ons denken en handelen? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat die relaties gezond blijven en ons op hun beurt gezond achterlaten. Dat ga jij ontdekken. Start dan nu met een cursus relatietherapie en ontgrendel de geheimen van families, relaties en seks. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Onze eerste en enige relatiecoach was iemand die zijn diploma in afstandsonderwijs had behaald. Zij slaagde er, met veel geduld in, om een moeilijke situatie weer recht te trekken en ons gezin weer samen te brengen. Ze bracht opnieuw rust in ons huis. Via oefeningen vonden we elkaar allemaal terug. - employerSpeaks

Beter met relaties omgaan

trendsCapitalized

Relaties en seks komen de laatste jaren meer naar voren. Het taboe om over beide onderwerpen te praten, lijkt voor een groot stuk doorbroken. We zijn het er ondertussen allemaal over eens dat relaties en seks enorm veel bijdragen tot geluk en zijn niet bang om daarvoor uit te komen. De zoektocht naar de perfecte relatie wordt dan ook heviger dan ooit gevoerd. Inzicht in de psychologie ervan geeft je dan ook een streepje voor. De vraag stijgt iedere dag naar mensen zoals jij. Klaar om als relatietherapeut aan de slag te gaan?

Betere relaties aangaan, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen de taak van een relatietherapeut op zich te nemen. Vaak zijn ze gratis, maar nog vaker behalen ze niet het gewenste resultaat. Toch is een echte therapeut veel effectiever. Onderzoek na onderzoek ijvert dan ook voor therapeuten met kennis. Iemand zoals jij dus. Relatietherapie is daarnaast een enorm boeiend en gevarieerd vakgebied. Elke relatie is anders en heeft ander advies nodig. Als therapeut wacht er jou ongetwijfeld een toekomst vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

Als relatietherapeut besef ik heel goed dat je bijscholen noodzakelijk is. De laatste jaren komen mensen vaker met seksproblemen over de vloer. Ze vinden het moeilijk om intiem te zijn. Dat is een heel specifiek probleem waar ik voordien eigenlijk geen ervaring mee had. De cursus in afstandsonderwijs was voor mij en mijn klanten perfect. Ik kon zo makkelijk op de noden inspelen van een groeiende groep klanten. Ik raad de cursus dan ook aan alle relatietherapeuten aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen relatietherapie zijn felbegeerd. We merken dat er veel interesse is om relaties beter te begrijpen. Sommige studenten zijn op zoek naar antwoorden voor zichzelf, anderen willen hun kennis als therapeut of coach bijschaven. Allemaal vinden ze de hulp die ze zoeken.

niceToKnowHeader

  • Een gezonde relatie hebben, betekent ook dat je zelf automatisch gezonder bent. Het verlaagt je hartslag, bloeddruk en stress.
  • Er zijn gemiddeld 100 ongetrouwde vrouwen voor iedere 86 ongetrouwde mannen.
  • Ongeveer 30% van de mensen heeft ooit een dating service gebruikt.
  • Seks is niet alleen goed voor je gezondheid, ook je zelfvertrouwen krijgt er een enorme boost van.