Persoonlijke Ontwikkeling/Zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen vergroten

Wil jij sterker in je schoenen staan? Assertiever zijn en meer mentale veerkracht bezitten? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in.

krijg les van experts

kies een studie op jouw maat

ontdek de online leeromgeving

oefen meteen in de les

studeer waar en wanneer je wil

volg les bij jou in de buurt

krijg praktijkgericht les

combineer theorie en praktijk

ontvang een up-to-date cursus

leer van echte professionals


allCoursesWithinSubtheme Zelfvertrouwen vergroten

Vergroot je zelfvertrouwen

Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining, leer alle technieken om assertiviteit aan te leren

Sta sterker in je schoenen, krijg meer zelfvertrouwen & leer professioneel communiceren

availableVia

Vergroot je zelfvertrouwen

Faalangst - Omgaan met

Faalangst - Omgaan met, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Omgaan met Faalangst en word veelzijdig Angstcoach.

availableVia

Vergroot je zelfvertrouwen

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Gesprekstechnieken en word veelzijdig Gesprekscoach.

availableVia

Vergroot je zelfvertrouwen

Mental Coach Allround

Mental Coach Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Mental Coach Allround en word een krak in je vak als Mental Coach.

availableVia

Mindfulness Coach, begeleid je klanten naar een zintuiglijke sereniteit

Ervaren docenten dompelen je onder in de ontspannende wereld van mindfullness.

Vergroot je zelfvertrouwen

Ultimate Potential Coach

Ultimate Potential Coach, spreek de genezende en vitale oerkracht van je klanten aan

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

availableVia


beSureOfYourFuture

Solliciteren gaat altijd beter met een portie zelfvertrouwen. Of misschien leer jij liever hoe je elk gesprek naar jouw hand zet? Dan zijn deze opleidingen gemaakt voor jou. Je leert uitkomen voor je mening en vol zelfvertrouwen gesprekken aangaan. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Ik ben nooit echt een assertief persoon geweest, maar toen ik de kans kreeg promotie te maken en plots een team onder me kreeg, moest ik wel. Ik heb me daarom meteen voor een assertiviteitstraining ingeschreven. Eigenlijk zou iedereen die ooit een team wil leiden, deze skills onder de knie moeten krijgen. Je leert er zoveel uit! Ik heb plots een eigen stem. Een stem waar mensen naar luisteren. - employerSpeaks

Vergroot je zelfvertrouwen

trendsCapitalized

Mindfulness en mental coaching zitten in de lift. Maar ook assertiviteitstraining wordt steeds vaker gezocht. Mensen willen vooruit in het leven. Jij wil vooruit in het leven. En je carrière of je liefdesleven een gezonde boost geven. Dit is jouw moment. Onze lessen worden gegeven door professionals met pakken ervaring. Zij geven je tal van tips&tricks, zodat jij elke situatie de baas kan.

Zelfvertrouwen vergroten, hundredPercentOfTheTime

Sociale vaardigheden zijn iets van alle tijden. Toch is er een evolutie merkbaar. Soft skills worden steeds belangrijker. Werkgevers zien in dat een diploma of de juiste ervaring meestal niet genoeg zijn. Ze willen vooral de juiste mensen in hun team. Apps of computerprogramma’s kunnen die mensen nog niet herprogrammeren, maar coaches kunnen dat wel. Door wetenschappelijk-onderbouwde technieken toe te passen verbeter je jouw zelfvertrouwen, assertiviteit en manier van communiceren.

Ik was altijd al geboeid door mental coaching en mindfulness. Een jaar geleden besloot ik me echt te verdiepen in deze materie. Ik kwam dan ook meteen bij het Centrum voor Avondonderwijs terecht. En die cursus beviel me zo goed, dat ik besloot om een eigen coachingspraktijk te starten. Een jaar verder leer ik nog elke dag bij. Ik doe nu bovendien wat ik al altijd wou doen: mensen helpen. De opleidingen zijn een aanrader voor iedereen die wil coachen. Of iedereen die een beter inzicht in zijn eigen mentale welzijn wil krijgen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De vraag naar mensen met assertiviteitstraining of een achtergrond in mental coaching blijft groot. Op bedrijven komen heel wat verschillende mensen samen, om die als een organisme te laten samenwerken is er vaak heel wat coaching nodig.

niceToKnowHeader

  • Een positieve werkcultuur verhoogt de productiviteit en zorgt voor een lagere turn-over rate.
  • Lichaamstaal wordt voor drie dingen gebruikt: om verbale taal te vervangen, om verbale taal te versterken, of om iets bloot te geven wat je liever niet blootgeeft.
  • Het eerste boek over lichaamstaal is al meer dan 350 jaar oud.
  • Assertiviteit doet meer dan je standpunt helder maken. Het zorgt ervoor dat je je stress en zorgen beter kan filteren.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.