Beter managen

Ben jij een ondernemer? Of een manager die het beste uit jouw team wil halen? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou. Stuk voor stuk verhogen ze je productiviteit, helpen ze je managen en leiding geven. Schrijf je nu in.

studeer waar en wanneer je wil

behaal je waardevolle diploma

leer van top-managers

combineer theorie en praktijk

kies een studie op maat

erkende opleidingsverstrekker

oefen leiderschap in de les

krijg een up-to-date cursus

ontdek de online leeromgeving

volg les in jouw buurt


allCoursesWithinSubtheme Beter managen

Feel Good At Work, leer alle ins en outs van een ervaren coach

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Je positie als leidinggevende, cpProfessionWithFuture

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loopbaan- en outplacementcoach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Jobcoaching en start meteen als Jobcoach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Mediation en Conflictbemiddeling, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Onderhandelaar.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Oplossingsgericht werken, cpProfessionWithFuture

Volg de groepslessen Oplossingsgericht werken van thuis uit!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Praktisch leidinggeven, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Leidinggeven en word een krak in je vak als Teamleader.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Teamleader - leiden, cpProfessionWithFuture

De cursus Teamleader - leiden helpt je je dromen verwezenlijken.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Teamleader - motiveren, cpProfessionWithFuture

De cursus Teamleader - motiveren helpt je je dromen verwezenlijken.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Time and Self-Management, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Time Management en word een krak in je vak als Timecoach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Crisismanager, cpProfessionWithFuture

Succesvol en met plezier je felbegeerde diploma halen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loopbaan- en outplacementcoach, ga voor een carrière vol voldoening

Volg veilig les met je virtual class Loopbaan- en outplacementcoach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loopbaan- en outplacementcoach, ga voor een carrière vol voldoening

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Of je nu je eigen bedrijf hebt of teams leidt in dat van iemand anders, productiviteit, time management en teams motiveren zijn stuk voor stuk essentiële vaardigheden voor een leider. Het zijn vaardigheden die felbegeerd zijn in bedrijven groot en klein. En vaardigheden die je kan aanleren. Maak jezelf daarom vandaag nog onmisbaar op de arbeidsmarkt! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

De cursus conflictbemiddeling is voor elk van onze managers een must. Je leert er moeilijke situaties oplossen, nog voor ze ontaarden. Dat maakt niet alleen je eigen job een pak simpeler, maar komt ook de werknemers en het bedrijf als geheel ten goede. Eigenlijk zou iedereen die ooit een team wil leiden, deze skills onder de knie moeten krijgen. - employerSpeaks

Opleidingen management

trendsCapitalized

Ook leiderschap is onderhevig aan heel wat trends. Iedere manager heeft een andere stijl en ieder team wordt best op een andere manier geleid. In deze opleidingen vind jij wat de beste stijl is voor jouw team. En die stijl is veelal tijdloos. Ze start bij een stevige basis van planning, empathie en motivatietechnieken. Managers die deze skills onder de knie hebben en taken snel en efficiënt kunnen verdelen onder de juiste werknemers, zijn voor vele bedrijven dan ook goud waard. Als expert in leiderschap of management komt je cv altijd bovenaan de stapel te liggen.

Beter managen, hundredPercentOfTheTime

Heel wat websites, apps en services maken het voor bedrijven makkelijker om hun teams te leiden. Al die websites en apps doen vele zaken goed, maar geen enkele ervan is een oplossing voor alles. Ze worden gebouwd om voor een zo’n breed mogelijk publiek, zo veel mogelijk oplossingen te bieden, waardoor ze voor jouw specifieke noden vaak tekortschieten. Nochtans bestaat de oplossing voor jou en voor jouw team. De combinatie van de juiste moderne tools met iemand die verstand heeft van teams leiden, verhoogt de productiviteit, zorgt voor meer en langer gemotiveerde teams en een betere balans tussen werk- en privéleven. Zo boost jij je verkoopcijfers en slaag je erin om je beste werknemers bij jou in dienst te houden.

Op je eigen benen staan voelt heel verlossend aan. De eerste weken als freelancer zijn dan ook super. Je doet wat je altijd al had willen doen en je hebt niemand die je zegt wanneer je waar aan moet werken. En toch merkte ik snel dat ik wat structuur miste. Dat ik mezelf moest motiveren om dingen af te krijgen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als studieadviseur kan ik hier redelijk kort over zijn. Iedereen kan deze opleidingen gebruiken en voor werkelijk iedereen vormen ze een enorme meerwaarde. Ik denk dat de meeste mensen al eens het gevoel hebben gehad dat ze te weinig uren op een dag hebben. Deze opleidingen zeggen die gedachte definitief vaarwel. Je leert je tijd indelen en beheren. Je leert planningen opstellen en je eraan houden. Je haalt meer uit je dag, meer uit je werk én meer uit je vrije tijd. Je zegt conflicten op de werkvloer definitief vaarwel en je leert hoe je je best als leider op dezelfde werkvloer gedraagt. Deze opleidingen zijn voor iedereen en ik beloof aan iedereen die ze volgt dat ze meer uit hun leven gaan kunnen halen. En dat een heel leven lang.

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek zouden we gemiddeld 10 verschillende methodes gebruiken om onszelf aan een tijdschema te houden. Dat kan dus een pak beter en efficiënter.
  • Een positieve werkcultuur verhoogt de productiviteit en zorgt voor een lagere turn-over rate.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.
  • 10 tot 12 minuten plannen per dag kan een ondernemer tot 2 uur tijd besparen iedere dag. Weten waar je mee bezig bent en zorgvuldig plannen verhoogt dus je productiviteit.
  • De meeste mensen zijn op hun productiefst tussen half 9 en 12 uur ‘s ochtends. Wanneer je een dagplanning opstelt, hou je daar best rekening mee.
  • Volgens sommige studies kijkt 80 procent van de werknemers er tegenop om maandag te beginnen werken. Maar dat percentage zakt iedere dag tot en met vrijdag.
  • We worden gemiddeld iedere 8 minuten onderbroken door iets of iemand. Een gemiddelde onderbreking duurt dan weer 5 minuten. Dat is bijna 3 uur per dag.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0