Acryl

Ben jij een echte nagelspecialist? En wil je jouw klanten helpen aan mooie, verzorgde en vooral stevige nagels? Nagels die langer meegaan en hen echt doen stralen? Dan zijn deze acrylnagel-lessen voor jou weggelegd. Volg nu één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van nailstyling!

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen, virtuele lessen én groepscursussen en kies zo voor een professionele toekomst waarin je elke vrouw weer op en top stijlvol voor de dag laat komen.

les bij jou in de buurt

waar en wanneer je zelf wil

ook beschikbaar als online les

les van echte experts

werken met echte modellen

een waardevol diploma

erkend opleidingscentrum

oefeningen in de les

de nieuwste technieken

vernieuwde online leeromgeving

voor stevige en mooie nagels


allCoursesWithinSubtheme Acryl

Cursussen Acrylnagels

Acryl en Polygel

Acryl en Polygel, cpProfessionWithFuture

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

availableVia

Cursussen Acrylnagels

Acrylnagels

Acrylnagels, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Acrylnagels en word een krak in je vak als Acryl Artist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Als specialist in acrylnagels weet je hoe je jouw klanten optimaal kan doen stralen. Je slaagt erin de mooiste nagels te creëren en zo nieuwe klanten aan te trekken. Je nagels gaan daarbij langer mee, zodat jouw klanten nog meer tevreden zijn. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagel- of gelartist. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Een opleiding is noodzakelijk. Maar al te vaak zien we dat mensen proberen starten als nail artist maar dat komt zonder theoretische en praktische basis niet goed. Iedereen die bij ons wil starten moet zijn kennis op papier kunnen aantonen. De opleiding die je hier krijgt is in die zin meer dan een goede basis. Voor ons is het een enorme geruststelling. - employerSpeaks

Cursussen Acrylnagels

trendsCapitalized

Nagelstyling is helemaal in. Acrylnagels zeker. Ze gaan langer mee, zijn steviger en bezorgen klanten een semi-permanente look. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je tal van (nieuwe) klanten. Wie werkt als nail artist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Acryl, hundredPercentOfTheTime

Trends en ontwikkelingen zijn in volle gang en de snelheid van innovaties zal alleen nog maar gaan toenemen. De opkomst van semi-permanente nagellak, nagellak die langer mooi blijft, heeft voor heel wat nieuwe ontwikkelingen op het vlak van nagelstyling gezorgd. Zo ook wat betreft de permanente nail gels: Vandaag zijn er heel wat nieuwe, innovatieve gels, werkinstrumenten en geltechnieken beschikbaar zijn voor nagelsalons om mee te werken.

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn opleiding in avondonderwijs afgerond. En nu verdien ik bijna evenveel met nagels als op mijn gewoon werk. Het is een super toffe aanvulling op mijn loon en ook een ideale creatieve uitlaatklep. Ik raad deze opleidingen zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. Nail artists verzorgen dat visitekaartje. De vraag ernaar stijgt bovendien jaar na jaar. Mensen willen er verzorgd bijlopen. En onze nagels zijn dan vaak het eerste wat we onder handen laten nemen! Acrylnagels in het bijzonder zijn tegenwoordig erg gewild. Ze zorgen voor een duurzaam en lang resultaat voor al je klanten.

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.