Nagelstyling/Manicure

Manicure

Wil je starten als manicurist of nagelstylist? Kies dan een opleiding uit dit thema en behaal in no-time je diploma. Onze ervaren docenten leggen je stap voor stap uit hoe je de beste technieken toepast.

verzorgende technieken

jouw ticket naar succes

jouw start als manicurist

les van ervaren manicuristen

praktijkgerichte lessen

waardevol diploma op je cv

gewild in de beautysector

ook voor beginners

stap voor stap uitgelegd

geen voorkennis vereist


allCoursesWithinSubtheme Manicure

manicure

Allround Professional Nail Art

Allround Professional Nail Art, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de basiscursus Professional Nail Art en start als Nail Artist.

availableVia

manicure

Cosmetische ManiPedi

Cosmetische ManiPedi, cpProfessionWithFuture

Na deze dynamische groepslessen kan je voeten en handen perfect verzorgen en behandelen.

availableVia

manicure

Manicurist

Manicurist, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Manicure en word een krak in je vak als Manicurist.

availableVia

manicure

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist , cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Schoonheidsspecialist Uitgebreid en word een krak in je vak.

availableVia

manicure

Schoonheidsspecialist Allround

Schoonheidsspecialist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Schoonheidsspecialist en word een krak in je vak als Beauty expert.

availableVia


beSureOfYourFuture

Verzorgde handen zijn voor veel mensen een must om zich zelfzeker te voelen. Het maakt deel uit van hun look en imago. Manicuristen krijgen het dus ook steeds drukker en krijgen alsmaar meer klanten over de vloer. Met een diploma van onze school toon je je capaciteiten aan en verzeker je je klanten van jouw expertise.

Wie in mijn salon willen beginnen moet kunnen bewijzen dat ze de nodige skills hebben. Hebben ze de technieken beet? Zijn ze creatief in hun designs? Weten ze wat klanten willen? En zijn ze mee met de laatste nieuwe trends? Allemaal belangrijke criteria die ik in het achterhoofd houd bij sollicitaties. Gelukkig hebben de studenten die bij deze school afstuderen een goede begeleiding gehad en weet ik dat ze het in zich hebben om een topnagelstylist te worden! - employerSpeaks

manicure

trendsCapitalized

Als nagelstylist is het belangrijk altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends. Die veranderen namelijk erg snel. Volg zeker enkele populaire accounts op Instagram, ga naar een beurs over nail art of abonneer je op een magazine. Zo ben je altijd meteen mee en doe je nieuwe inspiratie op.

Manicure, hundredPercentOfTheTime

Er wordt volop geïnvesteerd in nagelstyling en er komen elke maand nieuwe tools uit. Zo bestaan er apps die je aan nail art printer koppelt, zodat je alleen maar een printje uit hoeft te kiezen. Of wil je stoppen met nagelbijten? Ook daar bestaat een app voor die je allerlei tips geeft om je tanden en je nagels netjes gescheiden te houden.

Ik ben al een aantal jaar nagelstyliste, maar ik had nog nooit een bijscholing gevolgd. Via een bevriend nagelstylist kwam ik bij jullie school terecht. Ik schreef me meteen in voor 3 verschillende specialisatiecursussen. Wat een enthousiaste docenten! Ik heb enorm veel bijgeleerd op korte tijd, dus ik heb weer heel wat nieuws te bieden in mijn studio. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Wil je je skills bijschaven en de laatste nieuwe technieken in de vingers krijgen? Of droom je van een carrière als nagelstylist? Dan ben je aan het juiste adres! Onze docenten leren je op een praktijkgerichte manier prachtige kunstnagels zetten en onderhouden, zodat je vliegensvlug je diploma behaalt. Ook wie graag een stapje verder gaat, vindt hier allerlei vervolgopleidingen met geavanceerde technieken.

niceToKnowHeader

  • De nagels aan onze vingers groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • De nagels van mannen groeien sneller dan die van vrouwen.
  • Je vingernagels vertellen veel over je algemene gezondheid. Merk je een afwijking in kleur, grootte of vorm? Ga dan zeker eens langs de dokter.
  • Je nagels groeien sneller in de zomer.