Gellak

Wil jij anderen er op hun best laten uitzien met mooie, verzorgde nagels die het plaatje helemaal compleet maken? Zou jij graag gellak leren aanbrengen om zo jouw klanten helemaal te doen stralen? Volg dan één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van nailstyling!

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen, virtuele lessen én groepscursussen en kies zo voor een professionele toekomst waarin je elke vrouw weer op en top stijlvol voor de dag laat komen.

waar en wanneer je zelf wil

ook beschikbaar als online les

werken met echte modellen

oefeningen tijdens de les

begeleiding van experts

les van nagelprofessionals

les bij jou in de buurt

erkend opleidingscentrum

een waardevol diploma

praktijkgerichte lessen


allCoursesWithinSubtheme Gellak

Leer gellak aanbrengen

Manicurist

Manicurist, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Manicure en word een krak in je vak als Manicurist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Als gellak-specialist weet je hoe je jouw klanten optimaal kan doen stralen. Je slaagt erin de mooiste gelnagels te creëren en zo nieuwe klanten aan te trekken. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagel- of gelartist. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Een opleiding is noodzakelijk. Maar al te vaak zien we dat mensen proberen starten als nail artist maar dat komt zonder theoretische en praktische basis niet goed. Iedereen die bij ons wil starten moet zijn kennis op papier kunnen aantonen. De opleiding die je hier krijgt is in die zin meer dan een goede basis. Voor ons is het een enorme geruststelling. - employerSpeaks

Leer gellak aanbrengen

trendsCapitalized

Gellak is helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je tal van (nieuwe) klanten. Wie werkt als nail artist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Gellak, hundredPercentOfTheTime

Trends en ontwikkelingen zijn in volle gang en de snelheid van innovaties zal alleen nog maar gaan toenemen. De opkomst van semi-permanente nagellak, nagellak die langer mooi blijft, heeft voor heel wat nieuwe ontwikkelingen op het vlak van nagelstyling gezorgd. Zo ook wat betreft de permanente nail gels: Vandaag zijn er heel wat nieuwe, innovatieve gels, werkinstrumenten en geltechnieken beschikbaar zijn voor nagelsalons om mee te werken.

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn opleiding in avondonderwijs afgerond. En nu verdien ik bijna evenveel met nagels als op mijn gewoon werk. Het is een super toffe aanvulling op mijn loon en ook een ideale creatieve uitlaatklep. Ik raad deze opleidingen zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. Nail artists verzorgen dat visitekaartje. De vraag ernaar stijgt bovendien jaar na jaar. Mensen willen er verzorgd bijlopen. En onze nagels zijn dan vaak het eerste wat we onder handen laten nemen!

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.