Nagelstyling/Nail art

Nail art

Wil jij een vrouw er op haar best laten uitzien met mooie, verzorgde nagels die het plaatje helemaal compleet maken? Zou jij graag leuke nailart leren aanbrengen of dé oplossing bieden voor nagelbijters? Dan kan je jouw cliënten binnenkort weer laten stralen dankzij één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van Nagelstyling!

Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak die je nodig hebt om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. En dat met zowel knalkleuren, een sobere French manicure en zoveel meer. Alles is mogelijk! Zo kan je in jouw toekomstige carrière niet alleen je creativiteit kwijt, maar ook je passie voor beauty en fashion.

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen én groepscursussen over nail art en kies zo voor een professionele toekomst waarin je elke vrouw weer op en top stijlvol voor de dag laat komen.

waar en wanneer je zelf wil

nu ook als virtuele lessen

les van echte experts

vernieuwde online leeromgeving

een waardevol diploma

oefenen tijdens de les

werken met echte modellen

theorie en praktijk

professionele begeleiding

les bij jou in de buurt


noCoursesWithinSubtheme Nail art


beSureOfYourFuture

Als nail artist ben je een echte nagelspecialist. Jij weet hoe je jouw klanten optimaal kan doen stralen. Jij helpt hen de puntjes op de i zetten en ervoor zorgen dat ze op elke gelegenheid tot in de details in orde zijn. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagel- of gelartist. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Een opleiding is noodzakelijk. Maar al te vaak zien we dat mensen proberen starten als nail artist maar dat komt zonder theoretische en praktische basis niet goed. Iedereen die bij ons wil starten moet zijn kennis op papier kunnen aantonen. De opleiding die je hier krijgt is in die zin meer dan een goede basis. Voor ons is het een enorme geruststelling. - employerSpeaks

Nail artist worden

trendsCapitalized

Nail art is helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je tal van (nieuwe) klanten. Wie werkt als nail artist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Nail art, hundredPercentOfTheTime

Trends en ontwikkelingen zijn in volle gang en de snelheid van innovaties zal alleen nog maar gaan toenemen. De opkomst van semi-permanente nagellak, nagellak die langer mooi blijft, heeft voor heel wat nieuwe ontwikkelingen op het vlak van nagelstyling gezorgd. Zo ook wat betreft de permanente nail gels: Vandaag zijn er heel wat nieuwe, innovatieve gels, werkinstrumenten en geltechnieken beschikbaar zijn voor nagelsalons om mee te werken.

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn opleiding in avondonderwijs afgerond. En nu verdien ik bijna evenveel met nagels als op mijn gewoon werk. Het is een super toffe aanvulling op mijn loon en ook een ideale creatieve uitlaatklep. Ik raad deze opleidingen zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. Nail artists verzorgen dat visitekaartje. De vraag ernaar stijgt bovendien jaar na jaar. Mensen willen er verzorgd bijlopen. En onze nagels zijn dan vaak het eerste wat we onder handen laten nemen!

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.