Mode & Styling/Fashion looks

Fashion looks

Wil jij graag in de mode starten? En fashion looks creëren voor magazines en modebladen? Start dan nu jouw carrière in de fashionindustrie. Schrijf je hier in.

trendy makeovers

unieke stijltransformaties

persoonlijke modetraining

modestudie op maat

runway-waardige outfits

carrièremogelijkheden in mode

individuele modebegeleiding

inspirerende rolmodellen

carrière in styling

oog voor details

les van styling experts


allCoursesWithinSubtheme Fashion looks

Opleidingen fashion looks

Fashionfotografie

Fashionfotografie, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Fashionfotografie in jouw buurt.

availableVia

Opleidingen fashion looks

Kleurenconsulent Basis

Kleurenconsulent Basis, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Kleurenconsulent Basis en maak werk van je passie!

Make-Up Fashion, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Make-Up Fashion en start je eigen salon.

Opleidingen fashion looks

Stijlconsulent Basis

Stijlconsulent Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Modestylist en start meteen als Stijladviseur.


beSureOfYourFuture

De mode-industrie is een boeiende sector vol jobmogelijkheden. Er wordt verwacht dat het aantal jobs in de modewereld met zo’n 3 procent zal toenemen de volgende tien jaar. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelfstandig aan de slag en zo je eigen mode-imperium uitbouwen. Jouw diploma doet je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Heel wat mensen willen voor een magazine werken. Ze zijn opgegroeid met fashion en mode en willen daar heel graag deel van uitmaken. Die mensen geef ik een grote tip: zorg voor een diploma. Het geeft je zo veel voorsprong op de arbeidsmarkt, dat het eigenlijk een echte must is. En een opleiding in avondonderwijs is perfect. - employerSpeaks

Opleidingen fashion looks

trendsCapitalized

Fashion is constant aan trends onderhevig. De mode-industrie is een reflectie van wat er in de rest van de wereld en cultuur heerst. Als je in de mode-industrie aan de slag wil en er shoots wil begeleiden, moet je dus op de hoogte zijn van wat er leeft. Wat haute-couture is en wat street culture inhoudt. In magazines of op catwalks bepaal jij wat hot is en wat not.

Fashion looks, hundredPercentOfTheTime

We kopen onze kleren op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Tegenwoordig ben je als merk best online aanwezig, waar je met influencers en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Online shoppen zorgt er bovendien voor dat we steeds rapper kiezen welke kleren in ons mandje terechtkomen, onze beslissingen worden in een fractie van een seconde genomen.

Ik was altijd al geboeid door fotografie en slaagde er al in om hier en daar een betaalde job te vinden. Maar mode, daar lag mijn echte passie. Dankzij mijn opleiding kon ik de twee combineren. En nu kan ik met veel trots zeggen dat mijn foto’s ook al in magazines offline en online zijn verschenen. De opleiding is een echte springplank naar meer en beter werk. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die creatief zijn en een grote liefde voor mode en fashion hebben. Voor mensen die ook hun eigen stempel op de industrie willen drukken. Ben jij iemand als dat? Schrijf je dan nu in en verander jouw leven.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw droegen zowel mannen als vrouwen het.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijk ongeveer 2 miljard verkocht.