Medisch & Cosmetisch/Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandeling

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten(s), huidtherapeuten, cosmetisch artsen en andere specialisten in beauty. Schrijf je nu in en ontdek de wondere wereld van lichaamsbehandelingen. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier!

studeer waar en wanneer je wil

behaal je waardevolle diploma

volg nu ook digitaal les

werk met echte modellen

oefen in de les

leer van beauty-experts

krijg praktijkgericht les

begeleid van professionals

jaren ervaring in beautylessen

met professionele materialen


noCoursesWithinSubtheme Lichaamsbehandeling


beSureOfYourFuture

Verschillende lichaamsbehandelingen zijn effectief en goed voor verschillende dingen en ze zijn meestal duidelijk over hun doel. Het kan de spieren verlichten en stress kalmeren. Het spreekt dan ook voor zich dat deze behandelingen de laatste tijd enorm boomen! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om ook heel wat aandacht te besteden aan lichaamsverzorging. Binnen onze wellnesskliniek volgen we geregeld extra opleidingen om ons aanbod zo up-to-date mogelijk te houden. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen! - employerSpeaks

Lichaamsbehandelingen aanleren?

trendsCapitalized

Heel wat dermatologen zijn het er tegenwoordig over eens dat we ons lichaam met dezelfde ijver moeten verzorgen als onze gezichten. Het lichaam veroudert even snel als het gezicht. Body treatments stijgen dan ook in populariteit en belangrijkheid. Een diploma als expert in medische en cosmetische ingrepen brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen. Wij leren je die kennis en vaardigheden aan. Klaar om te starten?

Lichaamsbehandeling, hundredPercentOfTheTime

In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met minder producten en met een simpele routine slaag je erin je huid jonger en veerkrachtiger te houden.

Als masseur kreeg ik vaak te maken met mensen met een ongezonde huid. Je wil daar als professional iets aan doen. Ik heb dan ook meteen besloten om me te gaan bijscholen via afstandsonderwijs. De docenten zijn niet alleen professioneel, maar ze hebben ook nog eens bakken ervaring in het werkveld. En dat deed mij enorm veel deugd. Ondertussen heb ik al een handvol klanten die speciaal voor de bindweefselmassage bij mij komt. Ik raad de opleiding dus zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleiding is een absolute must voor iedereen die in de schoonheidszorgen terecht wil komen. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in hoofd- of bijberoep zelf kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector overweegt, kan ik maar een iets zeggen: deze opleidingen geven je een ongeziene boost!

niceToKnowHeader

  • Ongeveer 15% van je lichaamsgewicht bestaat uit huid.
  • Laserontharing - oorspronkelijk voor vrouwen bedoeld - vindt steeds meer zijn weg naar mannen. Zo wordt gezichtsbeharing, of haar op de rug of schouders vaker permanent weggewerkt.
  • Van een massage kan je afslanken. Er bestaan massagetechnieken die je huid strakker maken en je metabolisme bevorderen.
  • Je huid vernieuwt zichzelf om de 28 dagen.