Medisch & Cosmetisch/Niet-invasieve Medische Esthetiek

Niet-invasieve Medische Esthetiek

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en andere specialisten in beauty. Schrijf je nu in en ontdek de wondere wereld van niet-invasieve esthetiek. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier!

waar en wanneer je zelf wil

oefeningen tijdens de les

werken met echte modellen

praktijkgerichte lessen

begeleiding door experts

volg nu ook online les

een waardevol diploma

les bij jou in de buurt

een up-to-date cursus

nieuwe online leeromgeving


allCoursesWithinSubtheme Niet-invasieve Medische Esthetiek

Opleidingen niet-invasieve medische esthetiek

Nagelbeugeltechniek

Nagelbeugeltechniek, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Nagelbeugeltechniek en word veelzijdig Voetverzorger.

availableVia

Opleidingen niet-invasieve medische esthetiek

Nagelreconstructies

Nagelreconstructies, cpProfessionWithFuture

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

availableVia


beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. Vrouwen en mannen vinden tegenwoordig steeds vaker hun weg naar een specialist. Naar jou. Ze willen gezonder en meer verzorgd door het leven. Met een niet-invasieve medische behandeling combineren ze beiden. Schrijf je nu in en bied je klanten een stralende toekomst. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek hebben al onze medewerkers er een opleiding opzitten. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen. - employerSpeaks

Opleidingen niet-invasieve medische esthetiek

trendsCapitalized

Meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze kiezen zelf voor een massage, een pedicure of gelaatsverzorging. Er goed uitzien wordt dan ook meer en meer met succes geassocieerd. Als je promotie wil behalen, helpt je voorkomen steeds meer. Een diploma als expert in niet-invasieve medische esthetiek brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen.

Niet-invasieve Medische Esthetiek, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen. In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met minder producten en met een simpele routine slagen we erin je huid jonger en veerkrachtiger te houden.

Als pedicure doe je meer dan mensen helpen er goed uit te zien. Vaak komen er ook mensen met echte problemen over de vloer. Al van meerdere collega’s in de sector had ik mooie dingen over jullie opleidingen gehoord en nu kan ik eerlijk zeggen dat ze stuk voor stuk waar zijn. De leslokalen zijn proper, de leerkrachten zijn professioneel en de cursus is duidelijk. Alles wat je zoekt in een professionele bijscholing. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk je weg vinden in de schoonheidszorgen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn met veel zorg gekozen. Het absolute toppers uit het werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector wil, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • Van een massage kan je afslanken. Er bestaan massagetechnieken die je huid strakker maken en je metabolisme bevorderen.
  • De snelst groeiende doelgroep voor manicure- en pedicurebehandelingen is de laatste paar jaar mannen. Steeds meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist.
  • Laserontharing - oorspronkelijk voor vrouwen bedoeld - vindt steeds meer zijn weg naar mannen. Zo wordt gezichtsbeharing, of haar op de rug of schouders vaker permanent weggewerkt.