Medisch & Cosmetisch/Huidverjonging

Huidverjonging

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en huidspecialisten. Schrijf je nu in en ontdek hoe jij jouw klanten er tien jaar jonger laat uitzien. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier!

waar en wanneer je zelf wil

les bij jou in de buurt

nu ook als virtuele lessen

oefeningen tijdens de les

werken met echte modellen

praktijkgerichte lessen

jaren ervaring in beauty

#1 in beauty-cursussen

les van vakexperts

nieuwe online leeromgeving

een up-to-date cursus


allCoursesWithinSubtheme Huidverjonging

Huidverjonging

Dermaplaning

Dermaplaning, breid snel je aanbod als schoonheidsspecialist uit

Volg de opleiding Dermaplaning en word een krak in je vak als Schoonheidsspecialist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. Vrouwen en mannen vinden tegenwoordig steeds vaker hun weg naar een specialist. Iedereen is op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd en als specialist mag jij alvast een tipje van de sluier lichten. Schrijf je nu in en bied je klanten een stralende toekomst! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek merken we dat de beauty branche de afgelopen jaren zeer sterk aan het professionaliseren is. Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om schoonheidsverzorging en huidverbetering. Daarom is het belangrijk dat je ontdekt welke richting jouw het meeste aanspreekt. Grijp deze opleiding skin expert aan om je hierin te verdiepen. - employerSpeaks

Huidverjonging

trendsCapitalized

Er jonger willen uitzien is altijd al een grote trend geweest. Maar ook meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Tegenwoordig ligt de focus wel veel meer op het vertragen én ondersteunen van het verouderingsproces. De natuurlijke schoonheid en de genen worden eigenlijk meer een handje geholpen.

Huidverjonging, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen.

Al mijn klanten willen een strakkere en gezondere huid en behandelingen die dat proces ondersteunen. Gelukkig voor mij bestond er een cursus in afstandsonderwijs. Nu bied ik mijn klanten een breder aanbod en slaag ik er ook in om nieuwe klanten aan te trekken. Afstandsonderwijs was voor mij echt een geschenk uit de hemel. Ik kon zo een studie met mijn bestaande job combineren, zonder mijn gezin ervoor op te offeren. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken bij Wellness Academie dat de beauty branche de afgelopen jaren zeer sterk aan het professionaliseren is. Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om schoonheidsverzorging en huidverbetering. Daarom is het belangrijk dat je ontdekt welke richting jouw het meeste aanspreekt.

niceToKnowHeader

  • Elke minuut verlies je zo'n 30.000 tot 40.000 oude huidcellen.
  • De huid is een orgaan en met gemiddeld 1,7 vierkante meter meteen ook ons grootste.
  • Van een massage kan je afslanken. Er bestaan massagetechnieken die je huid strakker maken en je metabolisme bevorderen.
  • Onze huid is een ware spons. Wanneer we onszelf inwrijven met lotions of andere crèmes duurt het ongeveer 26 seconden voor de chemische bestanddelen in onze bloedbaan terechtkomen.