Medisch & Cosmetisch/Figuurcorrectie

Figuurcorrectie

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen rond beautybehandelingen en figuurcorrecties. Kom te weten hoe je het figuur van je klanten accentueert, of via radiofrequenties de huid strakker maakt. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier.

ook beschikbaar als online les

waar en wanneer je zelf wil

#1 in beauty-cursussen

waardevol diploma

les van professionals

les bij jou in de buurt

oefeningen tijdens de les

werken met echte modellen

in een veilige leeromgeving

een up-to-date cursus

het online leerplatform


noCoursesWithinSubtheme Figuurcorrectie


beSureOfYourFuture

Schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. Vrouwen en mannen vinden tegenwoordig steeds vaker hun weg naar een specialist. Naar jou. Iedereen is op zoek naar een betere, gezondere en strakkere huid. Schrijf je nu in en bied je klanten een stralende toekomst. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek hebben al onze medewerkers er een opleiding aan de Schoonheidsschool opzitten. Dat zie je. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen. - employerSpeaks

Opleidingen figuurcorrectie

trendsCapitalized

Er jonger willen uitzien is altijd al een grote trend geweest. Maar ook meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze kiezen zelf voor een behandeling waarbij ze enkele jaren terug in de tijd lijken te gaan. Er jonger uitzien, staat voor hen vaak gelijk aan succes. En een facelift is vaak de manier om dat doel te bereiken. Een diploma als expert in figuurcorrectie brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen. Wij leren je die kennis en vaardigheden aan. Klaar om te starten?

Figuurcorrectie, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen. In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met minder producten en met een simpele routine slagen we erin je huid jonger en veerkrachtiger te houden.

Al mijn klanten willen een strakkere en gezondere huid. Radio Frequency Huidversteviging is dan the way to go. Gelukkig voor mij bestond er een cursus in afstandsonderwijs. Nu bied ik mijn klanten een bredere aanbod en slaag ik er ook in om nieuwe klanten aan te trekken. Afstandsonderwijs was voor mij echt een geschenk uit de hemel. Ik kon zo een studie met mijn bestaande job combineren, zonder mijn gezin ervoor op te offeren. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk je weg vinden in de schoonheidszorgen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector wil, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • Schoonheid is niet alleen subjectief. Het is cultuurgebonden. Ieder land heeft zo zijn eigen schoonheidsidealen.
  • Laserontharing - oorspronkelijk voor vrouwen bedoeld - vindt steeds meer zijn weg naar mannen. Zo wordt gezichtsbeharing, of haar op de rug of schouders vaker permanent weggewerkt.
  • Van een massage kan je afslanken. Er bestaan massagetechnieken die je huid strakker maken en je metabolisme bevorderen.
  • De snelst groeiende doelgroep voor manicure- en pedicurebehandelingen is de laatste paar jaar mannen. Steeds meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist.