Medisch & Cosmetisch/Huidverbetering

Huidverbetering

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten(s), huidtherapeuten en huidspecialisten Schrijf je nu in en ontdek hoe jij bij je klanten voor een gezonde en energieke huid kunt zorgen. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier.

les bij jou in de buurt

waar en wanneer je zelf wil

nu ook als online les

praktijkgerichte lessen

begeleiding van experts

#1 in beauty-opleidingen

een up-to-date cursus

werken met echte modellen

oefeningen tijdens de les

les van professionals


allCoursesWithinSubtheme Huidverbetering

Specialiseer je in beauty: volg een opleiding huidverbetering

Dermaplaning

Dermaplaning, breid snel je aanbod als schoonheidsspecialist uit

Volg de opleiding Dermaplaning en word een krak in je vak als Schoonheidsspecialist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Met deze opleidingen word je perfect voorbereid om een vliegende start te maken binnen de beauty branche op het gebied van huidanalyse, huidverzorging en huidverbetering. De vraag naar beauty professionals met deze kennis en expertise is groot. Met je diploma toon je aan dat je over professionele kennis beschikt om meteen aan de slag te gaan!

In onze wellnesskliniek merken we dat de beauty branche de afgelopen jaren zeer sterk aan het professionaliseren is. Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om schoonheidsverzorging en huidverbetering. Daarom is het belangrijk dat je ontdekt welke richting jouw het meeste aanspreekt. Grijp deze opleiding skin expert aan om je hierin te verdiepen. - employerSpeaks

Specialiseer je in beauty: volg een opleiding huidverbetering

trendsCapitalized

Ook als het om huidverzorging en make-up gaat, is transparantie een enorme trend. Consumenten willen weten wat er in hun producten zit. Deze druk heeft ertoe geleid dat bedrijven zich steeds meer richten op duurzamere formules en natuurlijke ingrediënten. Er jonger willen uitzien is altijd al een grote trend geweest. Maar ook meer en meer mannen stellen huidverzorging tegenwoordig voorop.

Huidverbetering, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen. In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met minder producten en met een simpele routine slagen we erin je huid jonger en veerkrachtiger te houden.

Al mijn klanten willen een strakkere en gezondere huid. Gelukkig voor mij bestond er een cursus in afstandsonderwijs. Nu bied ik mijn klanten een breder aanbod en slaag ik er ook in om nieuwe klanten aan te trekken. Afstandsonderwijs was voor mij echt een geschenk uit de hemel. Ik kon zo een studie met mijn bestaande job combineren, zonder mijn gezin ervoor op te offeren. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Om een volleerde skin expert te worden hoef je geen ingewikkeld traject af te leggen. Binnen deze opleiding hebben we alle benodigde kennis en expertise verenigd, zodat je binnen korte tijd uitgroeit tot huidexpert. Je hebt geen speciale voorkennis nodig. De opleiding is stap voor stap opgebouwd, zodat iedereen met interesse in huidverzorging en huidverbetering het lesprogramma gemakkelijk kan volgen.

niceToKnowHeader

  • Elke minuut verlies je zo’n 30.000 tot 40.000 oude huidcellen.
  • Je huid heeft een oppervlakte van ongeveer 2 m2 en is daarmee het grootste orgaan.
  • Je huid helpt je lichaam om op de juiste temperatuur te blijven.