Kinderen

Heb jij een kind? Of heb je zwangere klanten, die nood hebben aan massages? Leer kinderen, baby’s en zwangere vrouwen massages geven. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

massage voor de jongsten

kinderen helpen ontspannen

les van massage-experts

oefenen op echte modellen

massagetheorie en -praktijk

voor baby's en kinderen

een waardevol massagediploma

stressverlichting voor kids

zwangerschapspijn verlichten

gespecialiseerd masseur worden


allCoursesWithinSubtheme Kinderen

Babymassage, cpProfessionWithFuture

Leer tijdens deze gezellige, dynamische workshop alles over babymassages.

Opleidingen kindermassage

Kindermassage

Kindermassage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Kindermassage en word een krak in je vak als Kindermasseur.

availableVia

Opleidingen kindermassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Zwangerschapsmassage en word een krak als Zwangerschapsmasseur.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op die arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Opleidingen kindermassage

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt.

Kinderen, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Als masseur krijg ik de laatste jaren ook steeds vaker jongeren en zelfs kinderen over de vloer. Ook zij hebben een steeds drukker leven en een leven met meer stress. Ze zoeken ontspanning. Ik had altijd het gevoel dat ik me moest bijscholen, Een kinderlichaam is nu eenmaal niet volgroeid. Ik vond snel mijn weg naar het Centrum voor Avondonderwijs. De docenten waren professioneel en zijn duidelijk zelf al jaren aan het masseren. Dat vond ik meteen al een grote meerwaarde, zo heb ik op korte tijd enorm veel geleerd. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn ideaal voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je vervult als masseurs ook een steeds belangrijkere rol. Je leert mensen ontspannen in een maatschappij die steeds sneller, harder en drukker wordt. Ook zwangere vrouwen, kinderen en baby’s help je zo weer tot rust komen. Het is een job met toekomst, maar ook een job waar je veel voldoening van krijgt.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.