Management & Bedrijfsvoering /Management basic skills

Management basic skills

Ben je een ondernemend type? Zit je boordevol ambitie en daadkracht? Dan is een opleiding uit de subcategorie management basic skills echt iets voor jou! Je doet alle kennis op over managementtechnieken, bedrijfsorganisaties en personeelsmanagement.

Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen, zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles krijgt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

flexibele opleidingen

persoonlijke begeleiding

boordevol tips & tricks

alles over management

snel de basis leren

praktijkgericht

vele toekomstmogelijkheden

alle management skills

incl online lesmateriaal

allCoursesWithinSubtheme Management basic skills

Functioneringsgesprek met rendement, cpProfessionWithFuture

Volg de groepslessen Functioneringsgesprek met rendement van thuis uit!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Management Assistant, cpProfessionWithFuture

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Management Basis, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Management in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Middle Management, cpProfessionWithFuture

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Millennials Recruiting, cpProfessionWithFuture

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Optimaliseer je Linked-In, cpProfessionWithFuture

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Professional Organizer, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Professional Organizer en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Rekruteren met Social Media, cpProfessionWithFuture

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Time & Self-Management: don´t be busy, be productive, cpProfessionWithFuture

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Time & Self-Management: don´t be busy, be productive.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Time Management, cpProfessionWithFuture

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Of je nu je eigen bedrijf hebt of bijvoorbeeld teamleider bent in een ander bedrijf; productiviteit, time management & team motivatie zijn essentiële managementvaardigheden. Stuk voor stuk felbegeerd in bedrijven groot en klein. Maak jezelf daarom vandaag nog onmisbaar op de arbeidsmarkt! Je kan aan de slag als leidinggevende, teammanager, dienstverantwoordelijke, in de wereld van recruiting en time management... en nog zoveel meer!

Binnen het management is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, nieuwsgierig te zijn naar nieuwe evoluties en anderen te verbeteren waar het kan. Het gebruik van nieuwe technologieën in organisaties, de toename van verantwoordelijkheidsdomeinen en de steeds hogere eisen die gesteld worden, zorgen ervoor dat je jezelf regelmatig moet bijscholen. Grijp vandaag nog je kans! - employerSpeaks

Management basic skills

trendsCapitalized

Je hebt tegenwoordig steeds meer kanalen en tools om je management optimaal te organiseren. Iedere manager heeft een andere stijl en ieder team wordt best op een andere manier gestuurd. En die stijl is veelal tijdloos. Na een opleiding uit dit subthema weet jij wat de beste stijl is voor jouw team.  Ontdek zelf welke managementtechnieken het beste bij je passen.

Management basic skills, hundredPercentOfTheTime

Tegenwoordig bestaan er al heel wat websites, apps en services die management al heel wat toegankelijker maken. Natuurlijk kunnen die apps nog niet alles wat een goede manager moet kunnen, maar ze vormen zeker wel een handig hulpmiddel om te kijken waar jouw management tekortschiet.  De combinatie van de juiste moderne tools met iemand die verstand heeft van management, verhoogt de productiviteit, zorgt voor meer en langer gemotiveerde teams en een betere balans tussen werk- en privéleven. Zo boost jij je verkoopcijfers en slaag je erin om je beste werknemers bij je in dienst te houden!

De opleiding was in het algemeen heel aangenaam verlopen. De oefeningen waren boeiend en zijn onmiddelijk toepasbaar op de werkvloer. Het volgen van deze cursus is echt een meerwaarde om mee te nemen in het bedrijfsleven. Ik raad iedereen met een administratieve achtergrond aan om deze opleiding te volgen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Voor iedere manager (of gewoon voor jezelf) zijn de opleidingen zeker aan te raden. Je leert je tijd indelen en beheren. Je leert planningen opstellen en je eraan houden. Je haalt meer uit je dag, meer uit je werk én meer uit je vrije tijd. Je zegt conflicten op de werkvloer definitief vaarwel en je leert hoe je je best als leider op dezelfde werkvloer gedraagt. Deze opleidingen zijn voor iedereen en ik beloof aan iedereen die ze volgt dat ze meer uit hun leven gaan kunnen halen. En dat een heel leven lang. Echt een aanrader!

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek zouden we gemiddeld 10 verschillende methodes gebruiken om onszelf aan een tijdschema te houden. Dat kan dus een pak beter en efficiënter.
  • Een positieve werkcultuur verhoogt de productiviteit en zorgt voor een lagere turn-over rate.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.
  • 10 tot 12 minuten plannen per dag kan een ondernemer tot 2 uur tijd besparen iedere dag. Weten waar je mee bezig bent en zorgvuldig plannen verhoogt dus je productiviteit.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0