Accounting

Een goede boekhouding is essentieel voor elke onderneming. Werk je graag met cijfers, hou je van logisch redeneren en lijkt de financiële wereld je wel wat? Neem dan snel een kijkje tussen de opleidingen binnen de subcategorie accounting!

Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

persoonlijke begeleiding

les van vakexperten

boordevol tips & tricks

praktijkgerichte opleidingen

geen voorkennis nodig

alles over accounting

snel de basis leren

vele toekomstmogelijkheden

incl online lesmateriaal


allCoursesWithinSubtheme Accounting

Accounting

Administratief Bediende

Administratief Bediende, de gouden medewerker achter elke succesvolle business

Bouw van thuis uit aan de carrière van je dromen als Bediende.

availableVia

Accounting

Balanslezen

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Balanslezen en word een krak in je vak als Boekhoudkundig Medewerker.

availableVia

Accounting

Blockchain en Cryptocurrencies

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte opleiding in jouw buurt.

Accounting

Boekhouden Allround

Boekhouden Allround, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Boekhouden Allround en lanceer je carrière als Boekhouder.

availableVia

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

Financieel Manager, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Financieel Manager en word een krak in je vak als Financieel Manager.

Accounting

Loonsadministratie gevorderden

Loonsadministratie gevorderden, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Loonadministratie en word een krak in je vak als Administratiebeheerder.

availableVia


beSureOfYourFuture

Wil je meer leren over jouw geld? En hoe jij financieel slimme beslissingen kan maken? Vergroot dan nu jouw boekhoudkennis en kies een leven vol financiële zekerheid. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als boekhouder zijn ook je communicatieskills enorm belangrijk. Wat ben je met een boekhouder die alles goed doet, maar het jou niet kan uitleggen. Jij moet de conclusies die de boekhouder maakt verstaan en dat kan alleen maar als hij het goed uitlegt. Wanneer we een accountant aanwerven, hebben we sowieso altijd de voorkeur voor iemand die een opleiding achter de rug heeft en up-to-date is van de nieuwste informatie. Dat is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

Accounting

trendsCapitalized

Kunstmatige intelligentie wordt tegenwoordig ontzettend veel gebruikt voor accountants, aangezien het mogelijk is om effectief een virtueel lid aan het team toe te voegen. Een virtueel lid is 24/7 beschikbaar en kan erg eenvoudige taken uitvoeren. Zelfs wanneer het kantoor gesloten is. Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je boekhouding in orde krijgt? Dan is een opleiding uit dit subthema vast iets voor jou!

Accounting, hundredPercentOfTheTime

Ook boekhoudkunde heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Veel bedrijven investeren in die moderne software. Desondanks alle nieuwe technologieën, blijven bedrijven toch steeds beroep doen op een goed geschoolde boekhouder als jij. De wetgeving en de financiële wereld verandert aan een sneltempo. Boekhouders houden die veranderingen bij en zoeken uit hoe ze het verschil kunnen blijven maken. Voor iedere gezonde onderneming blijf je dus een absolute meerwaarde.

Als boekhouder blijft het belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Dat is exact de reden waarom ik voor het Centrum voor Afstandsonderwijs heb gekozen. Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma accounting nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Voor mensen met al heel wat kennis,vormt het dan ook een perfecte uitbreiding. Je kan je bij ons makkelijk doeltreffend specialiseren binnen je interesse- en vakgebied.

niceToKnowHeader

  • Het woord 'boekhouden' komt van het Franse 'compter', wat betekent tellen of scoren.
  • 10 november is wereldwijd 'Accounting Day'.
  • De werkgelegenheid van accountants is met 13% toegenomen sinds 2014.
  • Mick Jagger staat misschien bekend om zijn muzikale prestaties , maar wist je dat hij ook een spreadsheet kon rocken?